Şanlıurfaspor'da Cihat Arslan Dönemi - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Cihat Arslan Dönemi

Şanlıurfaspor\'da Cihat Arslan Dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Cihat Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

04.06.2014 17:14

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Cihat Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Teknik direktör Cihat Arslan, Şanlıurfaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ve daha da mutlu günler yaşayacaklarına inandıklarını söyledi.

Gap Vadisi Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Şanlıurfaspor İkinci Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, teknik direktör Cihat Arslan, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

"ÖNEMLİ BİR KULÜBE GELDİM"

Önemli bir kulübe geldiğini vurgulayan Arslan, "Çok önemli bir şehre geldiğimin farkındayım. Zaten başkan beyle oturup konuştuğumuzda gayemiz öncelikle anlaşmak değildi, tanışmaktı. Kulübün hedefleriyle bizim hedeflerimiz örtüşünce sonrası çok kolaylaştı. Şanlıurfaspor'u Türkiye'de marka olacak bir değer olarak görüyorum. Büyük bir potansiyel olarak görüyorum. Bu büyük potansiyelde Cihat Arslan'ın da isminin geçmesini istedim. İnşallah bizim ve Şanlıurfaspor'un hedefleri var. Bu doğrultuda 'Bismillah' denildi. Güzel bir karşılanma oldu. Tabii ki zor bir süreç bekliyor kolay değil. Yıllardır gelinen çok güzel noktalar var. Bunun üstüne bir tuğla daha koymak lazım. Yarıştığımız çok zor camialar, takımlar var ama zora talibiz. Bu camiada birlik, bütünlük olduktan sonra Allah'ın izniyle zorluklar kolaylığa dönüşecek" diye konuştu.

"SÖYLEM KOLAY, EYLEM ZORDUR"

Basın mensuplarının şampiyonluk ile ilgili soruları üzerine Arslan, "Söylem çok kolaydır ama eylem zordur. Biz burada eylem yapmaya geldik, söylem değil. O yüzden şampiyonluk konusunu zamana bırakalım" cevabını verdi.

Basın toplantısının ardından teknik direktör Cihat Arslan ve yönetim objektiflere poz verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Cihat Arslan Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement