Şen "Galibiyetlerimiz Tesadüf Değil" - Son Dakika
Spor

Şen "Galibiyetlerimiz Tesadüf Değil"

Şen "Galibiyetlerimiz Tesadüf Değil"

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen: Galatasaray ve Fenerbahçe galibiyetlerimiz programlı çalışmanın eseri.

28.02.2013 16:06  Güncelleme: 16:24

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Galatasaray ve Fenerbahçe galibiyetlerinin tesadüf değil planlı ve programlı çalışmanın bir eseri olduğunu belirterek, Türk futbolunun gelişmesi için 1461 Trabzon'un örnek bir model olduğunu söyledi.

1461 Trabzon Kulüp Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısında Türk halkına üst düzey bir maç izlettirmenin keyfini yaşadıklarını belirterek, "Rakibimiz karşısında haklı bir galibiyet aldık. Söz verdiğimiz gibi Türk halkına seyir zevki veren bir müsabaka izlettirdiğimiz için mutluyuz. Bütün oyuncularımız sahaya yüreklerini ve tüm enerjilerini koydular bunun karşılığın da güzel bir galibiyet alarak süslediler" dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetlerle Ziraat Türkiye Kupası'na renk katan bir takım olduklarını ifade eden Şen şöyle konuştu:

"Türk futbolunun son 40 yılına damgasını vuran futbol kenti Trabzon, FIFA sıralamasında 41. sıraya düşmüş olan Türk futbolunun gelişmesi için '1461 modeliyle' örnek bir model oluşturmuştur. Türk futbolunun bu projeyi iyi inceleyip uygulaması gerektiğini düşünüyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında galibiyetlerimizin bir tesadüf olmadığını gösterdik. Tesadüfleri zayıf takımlar yapar. Elde edilen başarı planlı çalışmanın, projeleri uygun ve düzgün bir şekilde hayata geçirerek yapılan bir çalışmanın eseridir"

Futbolcu kadrosunun işin bilincinde hareket ettiğini belirten Şen, "Futbolcularımız ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar. İşin bilincindeler, daha büyük başarılara imza atacak yürekleri ve enerjileri var." dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şen 'Galibiyetlerimiz Tesadüf Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement