Şenol Güneş Beşiktaş'ın en kötü başlangıcını yaşadı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş Beşiktaş'ın en kötü başlangıcını yaşadı

Şenol Güneş Beşiktaş\'ın en kötü başlangıcını yaşadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlıların Süper Lig'de en kötü başlangıcını yaptı. İlk 6 haftada en fazla yenilgi alan, en az puan toplayan, en çok gol yiyen ve en az gol atan Beşiktaş, altıncı sırada yer alıyor. Güneş'in kariyerindeki diğer sezonlarda bu kadar kötü bir başlangıç yaşanmamıştı.

28.09.2023 09:24

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk 6 haftasında ortaya koyduğu performansla son iki sezonun en kötü başlangıcına imza attı.

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme karşılaşmasında Beşiktaş, dün akşam deplasmanda Adana Demirspor'a 4-2 kaybetti. Siyah-beyazlılar, tüm maçlarının tamamlanmasıyla ligde altıncı hafta sonunda 10 puanla altıncı sırada yer aldı. Hem hücumda hem savunma beklentilerin altında kalan Kara Kartal, attığı 8 gole karşılık, filelerinde 9 gol görünce eski 1 averajda kaldı.

Son iki sezonun en kötü başlangıcı

Süper Lig'de geride kalan iki sezona baktığımızda Beşiktaş, en kötü sezon başlangıcını 2023-2024 sezonunda yaptı. İstanbul ekibi, geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde ilk 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu topladığı 13 puanla üçüncü basamakta bulunuyordu. 14 kez gol sevinci yaşayan Kartal, ağlarında 8 gole ise engel olamadı.

2021-2022 sezonunun ilk 6 maçlık bölümünde ise Beşiktaş, rakiplerine mağlup olmadı. Teknik Direktör Sergen Yalçın idaresinde siyah-beyazlı takım, 4 galibiyet, 2 beraberlikle elde ettiği 14 puanla liderlik koltuğunda oturuyordu.

Yalçın'ın takımı, söz konusu dönemde 13 gol atıp, yalnızca 5 gol yemişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şenol Güneş Beşiktaş'ın en kötü başlangıcını yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement