Siirt Spora Prim Müjdesi - Son Dakika
Spor

Siirt Spora Prim Müjdesi

Siirt Spora Prim Müjdesi

Spor Toto 3.lig 1. Grupta mücadele veren Siirt spor oyunculara prim sözü verildi

25.10.2013 15:40

Siirt'te özel bir hastane müdürleri ve çalışan Siirt spor yönetimine moral yemeği verdi. Spor Toto 3.Lig 1.Grupta mücadele veren ve bu hafta kendi saha ve seyirci önünde Kızılcabölük spor ile karşılaşacak olan Siirt spora özel bir hastaneden maç önceci moral yemeği verildi.

Özel bir hastanenin yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda TÜMSİAD Siirt Şube Başkanı Cengiz Üstün tarafından verilen moral yemeğinde Siirt sporlu futbolculara prim sözünün de verildiği öğrenildi.

Hafta sonu Kızılcabölük spor ile oynanacak maçta gol sayına kadar futbolculara prim vereceğini belirten TÜMSİAD Siirt Şubesi Başkanı Cengiz Üstün "Takımımız bu maçı kazanırsa ve attığı gol sayısına göre ben oyunculara ve teknik heyete burada prim sözü veriyorum" dedi.

Siirt Spora verilen yemeğe katılan Vali Yardımcısı Mustafa Pala i"Daha öncede söylemiştim. Futbolcularla moral yemeklerinde bir araya geleceğiz diye. Bu tür etkinlikler moral açısından çok önemlidir. Siirt sporun sahiplenmeye ihtiyacı var. Çok zor şartlar altında, büyük riskler alarak oluşturduğumuz takım iyi sonuçlar alıyor. Bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Her türlü desteği el birliği ile vermemiz gerekiyor. Siirtspor, sportif çalışmaların ilimizde hak ettiği ilgiyi görmesini sağlıyor. Biz her hafta deplasman masraflarını bir iş adamından sağlıyoruz. Bu takıma destek vermek gerekiyor" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Spora Prim Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement