Şike Davası'nın Firari FETÖ'cü Hakimi Hikmet Şen Yakalandı - Son Dakika
Spor

Şike Davası'nın Firari FETÖ'cü Hakimi Hikmet Şen Yakalandı

Bursa'da FETÖ lehine faaliyetlerine devam eden örgütün gaybubet evlerine yönelik baskın yapıldı. Baskında Şike Davası'nın firarı hakimi Hikmet Şen yakalandı.

30.03.2018 12:46

Bursa'da, FETÖ/PDY üyelerinin gizlenmek için kullandığı 'gaybubet' olarak adlandırılan evlere düzenlenen operasyonda, 'futbolda şike' davasının hakimi Hikmet Şen, sahte kimlikle yakalandı. Operasyon kapsamında, 14'ü firari 20 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bursa, İstanbul, Kırklareli ve Sakarya'da örgüt üyelerinin gizlenmek için kullandığı 'gaybubet' olarak adlandırılan evleri tespit etti. Ekipler, sabah saatlerinde 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyip,14'ü firari 20 kişiyi gözaltına aldı.

BİR ŞÜPHELİ POLİS EKİPLERİNE KİMLİK GÖSTERMEK İSTEMEDİ

Operasyonda 1 şüpheli, polis ekiplerine kimlik göstermek istemedi. Kimliğin sahte olduğunu anlayan ekipler, şüphelinin, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nden hakkında aranma ve yakalama kararı bulunan, futbolda şike' davasının hakimi Hikmet Şen olduğunu belirledi.

Operasyon düzenlenen evlerde yapılan aramalarda; 5 sahte kimlik, 30 cep telefonu, 13 tablet bilgisayar, 3 dizüstü bilgisayar, 9 flash bellek, 26 bin lira ve 3 bin 300 dolar ele geçirildi.

Gözaltına alınan Hikmet Şen ile 19 kişi, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Şike Davası\'nın Firari FETÖ\'cü Hakimi Hikmet Şen Yakalandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şike Davası'nın Firari FETÖ'cü Hakimi Hikmet Şen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bilo: fetoyla foto çekilen bütün götleri içeri tıkın 10 0 Yanıtla
  • Pregabalin: Ulan bu olayıda kumpas diye millete yedirdinizya sizinde sonunuz gelicek uefa kanıtları bir bir takip edip karar verdi siz türkiyede olayı kapattınız fenerli olan zaten kabul etmez ama öbür takımları tutanlar bile fetö yaptı diyor DEPREM olsa fetö yaptı diyecek kişiler tanıyorum yaşadığınız kafadan istiyorum 2 7 Yanıtla
  • Mustafa: Bu hain hakim şike davası ile ilgili nasıl bir ifade verecek sabırsıkla bekleyecez.. Aziz Yıldırım'ın "fetö kumpas kurdu, Bursa'yı şampiyon yaptı, Galatasaray'ı şampiyon yaptı...vb." şeklindeki beyanlarını doğrular nitelikte olursa eğer, güzel ülkemde ki futbol dünyası epey karışacaktır.. 5 1 Yanıtla
  • Ahmak: Sen fetocumusun avanak? 1 0 Yanıtla

Advertisement