Sivasspor'da Neşeli Antrenman - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Neşeli Antrenman

Sivasspor\'da Neşeli Antrenman

Eskişehirsporla karşılaşacak olan Sivasspor'un Teknik Direktörü Carlos'un yönetimindeki Sivassporlu futbolcuların antrenmanı neşeli geçti.

10.09.2013 14:16  Güncelleme: 17:29

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'un bugün teknik direktörü Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen sabah antrenmanında futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Sabah saatlerinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Pas çalışması ile başlayan antrenman açma germe hareketleri ile devam etti. Daha sonra çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik istasyon çalışması ile dayanıklılık artırmaya yönelik çalışmalar yapan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Roberto Carlos, antrenmanda futbolcularıyla yakından ilgilendi. Kırmızı beyazlı futbolcuların antrenmanda neşeyle çalıştıkları dikkati çekti. Oyuncularının neşelis çalışmasınas Roberto Carlos'da katıldı.

Ülkesinin milli takımında bulunan Milan Borjan ile fizyoterapist eşliğinde salonda çalışan Abdulkadir Özgen ve dinlendirilen Manuel da Costa, antrenmana katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Utaka ve Rengifo ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"HÜCUM GÜCÜMÜZ ÇOK YÜKSELECEK"

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularına cevap veren Roberto Carlos, takımın son durumunu değerlendirirken şunları söyledi:

"Yeni transferlerimiz ve sakatlığı geçip sahaya dönecek arkadaşlarımızla birlikte hücum gücümüz çok yükselecek. İyi bir orta sahamız var, iyi de bir defansımız var. Kalecilerimiz de iyi. Çok iyi bir takım ortaya çıkaracağız. Sanırım her hocanın çalışmak isteyeceği bir takım oluşturmuş olduk."

"EN İYİLER SAHADA OLACAK"

Carlos, Sivasspor'un yabancı kontenjanın dolmasıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine şöyle dedi:

"Bolca düşünmemiz gerekecek. Aralarındaki en iyisinin kim olduğunu belirlemek gerekecek. En iyileri kimse onları değerlendirmeye çalışacağız. Hepsi fırsat bulacak ama önemli olan buldukları fırsatları iyi değerlendirip, bölgelerinde en iyi olup ilk 11'i kapmaları." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Neşeli Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement