Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar'ın dans ettiği anlar gündem oldu! - Son Dakika
Spor

Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar'ın dans ettiği anlar gündem oldu!

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı karşılaşmada Sivasspor'un golünü iptal eden hakem Erkan Özdamar'ın bu kararı futbol kamuoyunda büyük tepki topladı. Aynı zamanda dans eğitmeni olan hakemin dans ettiği görüntüleri paylaşan sosyal medya kullanıcıları, "Dans eğitmenliğine geri dön." yorumlarını yaptı.

30.12.2022 11:37  Güncelleme: 14:03

Galatasaray'ın deplasmanda Sivasspor'u 2-1'lik skorla geçtiği mücadelede hakem Erkan Özdamar'ın ev sahibi ekibin golünü iptal etmesi, karşılaşmanın önüne geçti. Aynı zamanda dans eğitmeni de olan Özdamar'ın dans ettiği videolar sosyal medyada gündem oldu.

6 DAKİKA İZLEDİKTEN SONRA GOLÜ İPTAL ETTİ

Mücadelenin hakemi Erkan Özdamar, gol kararını verse de VAR'dan gelen uyarı sonucunda pozisyonu inceledi. 6 dakika süren incelemenin ardından Erkan Özdamar, golü geçersiz kıldı. Kimsenin anlayamadığı karar sonrası pozisyon tartışma konusu oldu.

SOSYAL MEDYADAN DANS VİDEOLARINI PAYLAŞIYOR

Erkan Özdamar karşılaşma sonrası tartışılırken, ünlü hakemim zumba hocalığı yapıyor oluşu da sosyal medyada gündem oldu. Tartışmalı kararın ardından 'zumba eğitmenliğine dön' çağrısı yapıldı. Hakemliğinin yanı sıra zumba eğitmenliği de yapan Özdamar, sosyal medya hesabından yaptığı zumba danslarını paylaşıyor.

Erkan Özdamar'ın dans videoları gündem oldu! 'Zumba eğitmenliğine geri dön'

"ZUMBA EĞİTMENLİĞİNE DÖN"

Özdamar'ın dans videoları hakkında sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, Özdamar'ın hakemliği bırakıp zumba eğitmenliğine devam etmesi gerektiğini belirterek tepki gösterdi.

Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar\'ın dans ettiği anlar gündem oldu!
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar'ın dans ettiği anlar gündem oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yahya Yıldızlar: Fener bahçe olsaydı o poziyosonda gölü verirlerdi bunda bir iş var varda bu var futbol için cikmadi bana göre 28 19 Yanıtla

Advertisement