Son Dakika! İngilizler Yılmaz Vural'ı Yazdı! Resmen... - Son Dakika
Spor

Son Dakika! İngilizler Yılmaz Vural'ı Yazdı! Resmen...

Son Dakika! İngilizler Yılmaz Vural\'ı Yazdı! Resmen...

İngiliz basınında yer alan haberler Yılmaz Vural'ın adaya gideceği yönündeki söylentileri tekrar gündeme taşıdı.

27.12.2013 17:16

Cardiff City'de Malky Mackay'in gorevine son verilmesiyle gözler bir anda Yilmaz Vural'a çevrildi. Premier Lig takımlarından Cardiff, üst üste aldığı sonuçlarla ligin dibine hızla ilerleyince takım sahibi Vincent Tan, teknik direktör değişikliğine gitti. Asyalı ve Arap yatırımcıların İngiliz futboluna girmesiyle değişen 'Hoca kovulmaz' ritüeli bir anda kendisini 'Param var kovarım'a çevirdi.

Bu sezon Premier Lig'e merhaba diyen ve kulup başkanlığını Türk işadamı Mehmet Dalman'in yaptigi Cardiff City, teknik direktör Malky Mackay'in görevine son verdi. Guardian ve Mirror'ın haberlerine göre kulübün sahibi Vincent Tan'ın hedefinde 2 Türk 1 İsveçli bir de adı açıklanmayan İngiliz teknik adam var. Daha önce de Yılmaz Vural'ın Cardiff ile görüştüğü belirtilmiş ve taraflar para koşullarını bile görüşmüştü. İngiliz basınında yer alan haberlerde ise Aykut Kocaman'ın da adının bulunduğu listede en çok merak edilen isim Yılmaz Vural. İngilizce ve Almanca da bilen Yulmaz Vural, Cardiff City'nin başına geçebilecek adaylar arasında önemli bir yere sahip.

Birkaç haftadır İngiliz medyasında da yer alan gelişmeleri Ada basını da merakla izliyor. İngiltere'de çalışacak ilk Türk teknik adam olma basarisini gostermek isteyen Vural da Cardiff'ten haber bekliyor. Guardian'in haberine göreyse Sven Goran Eriksson ve Yılmaz Vural, Cardiff'e gelecek isimler arasında en büyük şans sahibi olan hoca adaylari oldular.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Son Dakika! İngilizler Yılmaz Vural'ı Yazdı! Resmen... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement