Spor Shinji Kagawa Rüya Gibi Bir Başlangıç Oldu - Son Dakika
Spor

Spor Shinji Kagawa Rüya Gibi Bir Başlangıç Oldu

Spor Shinji Kagawa Rüya gibi bir başlangıç olduHer maç elimden gelenin en iyisini yapacağımTolga YILDIRIM - Alparslan ÇINAR - ANTALYA DHABeşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'u 6 - 2 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydeden Japon futbolcu Shinji Kagawa, Rüya gibi başlangıç oldu.

03.02.2019 22:49

Spor Shinji Kagawa Rüya gibi bir başlangıç oldu

Her maç elimden gelenin en iyisini yapacağım

Tolga YILDIRIM - Alparslan ÇINAR - ANTALYA DHA

Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'u 6 - 2 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydeden Japon futbolcu Shinji Kagawa, Rüya gibi başlangıç oldu. Mükemmel bir maç oynadık. Her maç elimden gelenin en iyisini yapacağım dedi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına konuşan Kagawa, ilk maçında 2 gol kaydettiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Shinji Kagawa'nın açıklamaları şöyle;

Rüya gibi başlangıç oldu. Mükemmel bir maç oynadık. Takım arkadaşlarım da çok iyi bir performans sergiledi. Şimdi ise bir sonraki maça hazırlanacağım. Her maç elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bir sonraki maçta da Beşiktaş forması giyeceğim için çok mutluyum. İyi sonuçlar elde etmek için elimden geleni yapacağım. Bugünkü performansımdan dolayı da kendimi çok iyi hissediyorum.

Spor Shinji Kagawa Rüya Gibi Bir Başlangıç Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Spor Shinji Kagawa Rüya Gibi Bir Başlangıç Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement