Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına başladı.

08.09.2015 17:57

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduspor'un Durugol tesislerinde gerçekleşen antrenmanına tüm futbolcular katıldı. Antrenman öncesi futbolcular ile sahada bir toplantı gerçekleştiren Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, saha içine getirilen tahta ile futbolculara İstanbulspor maçının değerlendirmesini yaptı. Yapılan toplantının ardından antrenman düz koşu ile başlarken, hafif sakatlıkları bulunan Muhammet Kurt ve Altan Kılıç takımdan ayrı çalıştı. Yenileme çalışmasının yapıldığı antrenman dar alanda pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular kondisyonerler eşliğinde açma-germe çalışması yaparak antrenman tamamlandı. Antrenman öncesi takımın son durumunu değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, İstanbulspor maçında iyi oynamadıklarını ancak ilerleyen dönemlerde bu durumun tersine döneceğini söyledi.

"İSTANBULSPOR'A KARŞI İYİ OYNAMADIK"

Orduspor'un Spor Toto 2. Lig Beyaz grubun ilk hafta mücadelesinde kendi evinde İstanbulspor'a 2-0 mağlup olduğu maçı değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, "30 kişilik bir ekibiz ve en mantıklı olanı yapmaya çalışıyoruz. Genç futbolcularda yeni gelen deneyimli futbolcularda hepsi bizim oyuncumuz. Gönül isterdi ki ilk maçta seyircimiz önünde galip gelelim ama olmadı. Maçta iyi olduğumuzu söylemeyiz. Çok iyi oynamadık. İstanbulspor maçı artık geride kaldı. Maç kazanmak istiyoruz. Moral ve motivasyonumuzu yeniden kazanıp önümüze daha güçlü bakmayı hedefliyoruz" dedi.

"TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

Pazar günü oynanacak olan Pazarspor maçına da değinen Bayraktar, "Maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için de önümüzde bir Pazarspor maçı var, inşallah oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Takımıma güveniyorum, her geçen hafta daha iyi olacağını düşündüğüm bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Pazarspor maçında değişiklikler olabilir bunun en belirleyicisi ise hafta boyunca yapacağımız antrenmanlar olacaktır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement