Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Ünyespor'dan orta saha oyuncusu Mikail Üzümcü ile 1,5 yıllığına anlaştı.

10.01.2013 15:46

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Ünyespor'dan orta saha oyuncusu Mikail Üzümcü ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Denizli Belediyespor, ara transferde ilk imzayı Ünyespor'dan Mikail Üzümcü'ye attırdı. 1980 doğumlu orta saha oyuncusu, Denizli Belediyespor'un Antalya kampına katıldı. Mikail bu sezonun ilk yarıda Ünyespor formasıyla görev aldığı 14 maçın 13'ünde ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Geçen sezon Ünyespor'da Denizli Belediyespor'a karşı forma giyen Mikail, gösterdiği performansla dikkati çekmişti.

Takımla birlikte Antalya'da bulunan Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Mikail Üzümcü'yü 1,5 yıllığına renklerine bağladıklarını kaydetti. Mikail'in tecrübesi ile takıma çok şey katacağına inandığını belirten Başkan Uzunoğlu, "Orta sahamızı Mikail ile güçlendirdik. Kendisine ve Denizli Belediyespor'a hayırlı uğurlu olur inşallah. Kampımız çok güzel devam ediyor" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement