Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, lig başlayana kadar transfer yapmak istediklerini söyledi.

13.01.2013 14:32

Spor Toto 2. Lig takımlarından Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, lig başlayana kadar transfer yapmak istediklerini söyledi.

Denizli Belediyespor, devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Denizli Belediyespor'un Teknik Direktörü Adnan Erkan, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini zaman zaman şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle zorlandıklarını söyledi. Erkan, kamp yaptıkları Kremlin Palas otelin sahasında İstanbulspor ile yapacakları ilk hazırlık karşılaşmasının olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Devre arası transferinde ilk imzayı Ünyespor'dan Mikail Üzümcü'ye attırdıklarını belirten Erkan, "Eksiklik hissettiğimiz bazı bölgelere, bütçemiz ve prensiplerimize uygun, 1-2 futbolcu daha transfer yapabiliriz. Transferler gerçekleşmezse, bünyemizdeki futbolcularla en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi. Hüseyin ve Bersiz'in takımla birlikte çalışmalara başladığını hatırlatan Erkan, Selçuk ve Samet'in ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement