Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, galibiyet serisine devam ettirmek istediklerini bildirdi.

06.03.2013 12:07

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, galibiyet serisine devam ettirmek istediklerini bildirdi.

Başkan Can yaptığı açıklamada, 22. hafta Alanyaspor ve 23. hafta Gaziosmanpaşa ile yaptıkları karşılaşmalarda aldıkları 3 puan ile galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

İki haftadan beri bir Kırklarelispor'un bir çıkış yakalayarak iyi sonuçlar almasının tesadüf olmadığını belirten Başkan Can, "Deplasman ve iç sahada son iki maçımızda 3 puanı aldık. Önümüzdeki İskenderun Demir Çelikspor karşısında galibiyet serimizi üçe çıkartmak istiyoruz. Artık Play-off oynayabilecek takımlar arasına girdik. Lig sonuna kadar ilk beş takımın içinde olmak istiyoruz. Kalan son 10 maçımızda elimizden gelenin fazlasını yapmamız lazım. Çünkü son on maçta herkes Play-off için takımlar arasında büyük çekişme olacak. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İskenderun Demir Çelikspor takımı ile 24. Hafta 10 Mart Pazar günü oynanacak olan maçta da hedefimiz 3 puan. Artık puan kaybına tahammülümüz yok.

İskenderun Demir Çelikspor deplasmanından alacağımız 3 puan ile yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.

Lüleburgaz'da oynanan ilk maçta 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Lüleburgaz taraftarına ve Lüleburgazspor Yönetimine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Lüleburgaz 8 Kasım Stadı diğer maçlarda da bize uğurlu gelerek galibiyet serimizi devam ettiririz" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement