Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı.
Pazar günü 13.30'da sahasında Konya Anadolu Selçukluspor'u konuk edecek olan sarı...

14.11.2013 16:02

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı.

Pazar günü 13.30'da sahasında Konya Anadolu Selçukluspor'u konuk edecek olan sarı kırmızılı takım, maçın oynanacağı Malatya İnönü Stadı'nda taktik çalışma yaptı.

ENGELLİ GENÇLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Yeni Malatyaspor'un iç sahadaki maçlarını kaçırmayan ve en büyük dileği futbolcularla tanışmak olan engelli Ahmet Alyüz'ün dileği gerçekleşti.

Antrenman öncesi teknik direktör Özcan Kızıltan ve futbolcularla sohbet eden engelli genç, futbolcularla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen engelli genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Futbolcu ağabeylerimin yanına geldim. Destek için geldim. Sağ olsun beni kırmadılar. Çok mutluyum" dedi.

"HER HAFTA BİR DENEYİM"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, her haftanın kendileri için bir deneyim olduğunu ifade ederek, "Dardanelspor ile zorlandığımız ve çok zor şartlarda 3 puan çıkardığımız bir karşılaşma oynadık. Özellikle ikinci yarıda oyuncularımızın gayreti ve çabasıyla maçı çevirdik. Futbolcularımızın ortaya koydukları mücadele ve inanç çok güzeldi. Oyuncularımızın katkıları ve en önemlisi Allah'ın da yardımıyla 3 puan alıp, geldik" dedi.

Zoru kolay hale getirip, istedikleri 3 puanı almak istediklerini kaydeden Kızıltan, "Konya Anadolu Selçukluspor'da, Dardanelspor ile aynı özelliklere sahip. Birbirine benzer oyuncular var. Kendi evimizde, kağıt üzerinde kolay görünen rakip ve maç. Ama öyle düşündüğümüzde de işler zor hale geliyor. Onun için her antrenmanda oyuncularımıza kolay rakibin olmadığını anlatıyoruz. İyi konsantre ve motive olduğumuzda, disiplinde bir şekilde mücadele ettiğimizde zoru daha kolay hale getiriyoruz. Çünkü kaliteli bir takımız. Yetenekli futbolcularımız var. İnşallah bu maçı da kazanıp, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement