Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, Hatayspor'u yenip, liderliği tekrar geri almak istediklerini söyledi.
Kızıltan, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya...

19.11.2013 17:39

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, Hatayspor'u yenip, liderliği tekrar geri almak istediklerini söyledi.

Kızıltan, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya Anadolu Selçukluspor maçında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade etti.

Cezalı futbolcuların çokluğu dışında herhangi bir sıkıntılarının olmadığını kaydeden Kızıltan, "İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Rakibi biraz daha hafife aldığımızda sıkıntı yaşıyoruz. Çok şükür ki, Dardanelspor ve Konya Anadolu Selçukluspor maçlarını kazandık. Bizi şuanda tek sıkıntıya sokan cezalı futbolcuların olmasıdır. Ben oynayacak olan arkadaşlarımızın da ellerinden gelenin en iyisini yapacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kızıltan, Hatayspor'u yenip, liderliği geri almak istediklerini belirterek, "Hatayspor bu grupta önemli bir takım. Ligin birincisi ve ikincisi oynayacak. Onlar bizi yenip puan farkını 4'e çıkartmaya çalışacaklar. Bizde yenip tekrar liderliği almak istiyoruz. Tabi ki kolay maç olmayacak. Bizde zoru kolaya çevirmeye çalışacağız. Biz Hatay'da elimizden geleni yapıp, Malatya'ya en iyi şekilde döneceğimizi düşünüyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement