Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), inşaatı tamamlanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tesisleri için kulübe kaynak yardımında bulundu.

28.02.2014 13:15

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), inşaatı tamamlanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tesisleri için kulübe kaynak yardımında bulundu.

TFF Asbaşkanı Edip Eren'in girişimleri sonucu daha önce vaat edilen 300 bin liralık kaynağın kalan bölümü olan 112 bin liranın da kulüp hesabına yatırıldığı bildirildi. Diyarbakır'ın profesyonel liglerdeki temsilcilerine maddi konular ve tesisleşme için önemli katkılarda bulunan Eren, daha öncede Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbakırspor A.Ş.'ye kaynak aktarılmasını sağlamıştı.

Bu arada Edip Eren, 1-0 yenildikleri Kayseri Şeker maçının hakemlerine, başarılı yönetimlerinden dolayı teşekkür açıklaması yapan Diyarbakırspor A.Ş.'yi övdü. Twitter'de kısa bir açıklama yapan Eren, bu tutumun tüm takımlara örnek olması gerektiğini ifade ederek, lider olan ve yenilen bir takımın hakemlere teşekkür etmesinin önemine dikkat çekti.

Öte yandan Tahkim Kurulu, Güngörenspor maçındaki olaylardan dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a verilen 28 bin lira para cezası ve futbolcu Samet Yeniceli'ye aynı maçta gördüğü kırmızı karttan dolayı verilen 3 maçlık cezayı onadı. Kulübün itirazı üzerine iki dosyayı gündemine alan Tahkim Kurulu, cezanın yerinde ve isabetli olduğunu ifade ederek kulübe olumsuz yanıt verdi. Eyüpspor ve Bandırmaspor maçlarında oynamayan Samet, cezasını Pazar günü deplasmanda oynanacak Körfez Futbol Kulübü maçıyla tamamlayacak. 1 maçlık sarı kart cezasını tamamlayan Kamil, Pazar günü forma giyerken, Bandırmaspor maçında kırmızı kart gören Abdullah Çetin, bu hafta takımdaki yerini alamayacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement