Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig’de 2014-2015 sezonu yarın oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.

06.09.2014 11:27

Spor Toto 3. Lig'de 2014-2015 sezonu yarın oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.

Geçen sezonki kadroda sadece 4 futbolcuyu tutan, kadrosunu yenileyen ve hedefini doğrudan şampiyon olarak Spor Toto 2. Lig'e çıkmak şeklinde belirleyen Yeni Diyarbakırspor, kendisi gibi iddialı olan Sancaktepe Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak. Dün sabah uçakla İstanbul'a giden Yeni Diyarbakırspor, ilk maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi başlamayı amaçlıyor.

Futbol şube sorumlusu Cemal Doğrul, şampiyonluk hedefledikleri yeni sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. Doğrul, "İlk maçlar hem önemli hem zordur. Çünkü takımlar birbirini tanımıyor. Ancak hedefimiz şampiyonluk olduğu için iç saha dış saha ve rakip ayrımı yapmadan tüm maçlara kazanmak için çıkacağız. İstanbul'da taraftar sıkıntımız yok. Maça gelecek taraftarlarımızdan centilmence takıma destek vermelerini istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Fethi Çokkeser ise, "Transfere en erken başlayan ve transferi en erken tamamlayan takım olduk. İyi kadro kurduğumuza inanıyoruz. Başkanımız Feyzi İlhanlı istediğimiz tüm şartları meydana getirdi. Mazeretimiz yok ve başarılı olmak zorundayız. Bu maça da iyi hazırlandık. İstanbul'daki muhteşem taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Lig uzun maraton ve bu maratonun sonunda üst lige çıkma sözü veriyoruz" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı futbolcular da ilk haftadan itibaren tüm maçları final havasında görerek sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını ifade ederek taraftarları bugünkü maça davet etti. Pazar günü Sancaktepe Belediye Stadı'nda oynanacak maçın başlama saati 16.30. Kırklareli'den İlker Güneş'in yöneteceği maçta Tekirdağ'dan Mehmet Ali Akkor ve Kırklareli'den Can Öztekin'in yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4. hakemi ise Tekirdağ'dan Murat Ceyhan. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement