Stuttgart Şampiyon Hoca Armin Veh'e Emanet - Son Dakika
Spor

Stuttgart Şampiyon Hoca Armin Veh'e Emanet

Stuttgart Şampiyon Hoca Armin Veh\'e Emanet

Stuttgart, geçmişte kulübü şampiyonluğa taşıyan Armin Veh ile tekrar anlaştı.

12.05.2014 17:45

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, haftasonu yollarını ayırdığını Huub Stevens #39;dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Armin Veh #39;i getirdi.

Berbat bir sezonu geride bırakarak ligi 15. sırada tamamlayan kırmızı beyazlılar, kulübe 2006/07 sezonunda Bundesliga şampiyonluğu yaşatan eski hocası Veh ile tekrar el sıkıştı.

53 yaşındaki antrenör son olarak Eintracht Frankfurt takımını çalıştırdı. Alman ekibiyle UEFA Avrupa Ligi #39;nde gruplardan lider olarak çıkan kurt hoca, son 16 #39;da Porto ile iki maçta da berabere kaldı ancak deplasman golü kuralı gereği turnuvaya veda etti.

Tekrar Stuttgart #39;a döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Veh, düzenlediği basın toplantısında, quot;Geçmişte bu çatı altında çok güzel anılar ve başarılar yaşadım. Şimdi tekrar buradayım. Sıfırdan bir şeyler inşa etmeye çalışacağız. quot; şeklinde konuştu.

2009-2010 sezonunda Wolfsburg #39;u çalıştıran ancak alınan başarısız sonuçların ardından Ocak ayında görevine son verilen Veh, daha önce FC Augsburg, Hansa Rostock ve SSV Reutlingen #39;in de teknik patronluğunu yapmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Stuttgart Şampiyon Hoca Armin Veh'e Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement