Takımdan Ayrılması Beklenen Bledsoe, Evine Gönderildi - Son Dakika
Spor

Takımdan Ayrılması Beklenen Bledsoe, Evine Gönderildi

Takımdan Ayrılması Beklenen Bledsoe, Evine Gönderildi

NBA'de Phoenix Suns forması giyen Eric Bledsoe, başka bir takımın yolunu tutmak üzere Phoenix ile yollarını ayırdı.

23.10.2017 21:02

Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile gelecekte iddialı olma planları ile dikkat çeken Phoenix Suns, takımın veteren oyuncularından oyun kurucu Eric Bledsoe ile yollarını ayırmanın eşiğinde.

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve farklı yenilgiler alan Phoenix, ilk maçta 'a kendi sahasında 124-76, ikinci maçta yine kendi sahasında Los Angeles Lakers'a 132-100 ve son olara da deplasmanda Los Angeles Clippers'a 130-88 mağlup olmuştu. Bu sonuçlardan sonra ekibinde eski milli basketbolcumuz Mehmet Okur'un de olduğu koç Earl Watson, ekibi ile beraber takımdan gönderildi. Takımın en önemli oyuncularından Eric Bledsoe da Twitter hesabından "I don't wanna be here" (Burada olmak istemiyorum) şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

Bugün çıkan haberlere göre Bledsoe ile Phoenix'in bağları tamamen koparıldı. Yıldız oyuncunun Phoenix'in onun için takas görüşmelerini sürdürmesi esnasında antrenmanlara dahi çıkmayacağı ve evine gittiği aktarıldı. Phoenix'in Bledsoe krizini en kısa sürede çözüp takımdan göndermesi beklenirken , ,vemuhtemel destinasyonlar olarak ön plana çıkıyor.

Geçen sezon normal sezonda 66 maça çıkan Bledsoe, 21.1 sayı, 4.8 ribaund ve 6.3 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Takımdan Ayrılması Beklenen Bledsoe, Evine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement