Tekden Denizlispor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Spor

Tekden Denizlispor'da Hedef Galibiyet

Tekden Denizlispor\'da Hedef Galibiyet

Bucaspor'u konuk edecek Tekden Denizlispor'da Teknik Direktör Bizati, maçtan iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

07.02.2014 17:05  Güncelleme: 17:16

PTT 1. Ligde hafta sonu sahasında Bucaspor'u konuk edecek Tekden Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, bu maçtan iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Bizati, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bucaspor maçının hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladıklarını ifade etti. Rakibin genç futbolculardan kurulu ve diri bir takım olduğunu belirten Bizati, "Bucaspor maçından iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan bizi 90 dakika desteklemelerini istiyoruz. Bu tür maçlar şehirle oynanan maçlar, şehrimizin de bu maçı oynaması gerekiyor. Şu anda takımızın havası çok iyi, bazı beklentilerimiz var. Bunlar karşılandıktan sonra tamamen olumluya döneceğini düşünüyorum" dedi.

Tekden Denizlispor'un tecrübeli kalecisi Kazım Sarı da Bucaspor maçının çok zorlu geçeğini ifade etti. Bucaspor'un genç ve çok koşan futbolculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Sarı, taraftarın desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini kaydetti.

Futbolcu Oktay Pop ise takımın son haftalarda sahada çok iyi mücadele ettiğini vurguladı, Bucaspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını dile getiren Pop, "Alacağımız galibiyetle yükselişe geçerek, alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. O sıkıntıyı yaşamamak için, seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Bunun için teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarımızla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Tekden Denizlispor'da, sakatlıları bulunan Bülent Ertuğrul, Süleyman Çelikyurt ve kart cezalısı Mehmet Cansın'ın Bucaspor maçında sahadaki yerini alamayacağı bildirildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekden Denizlispor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement