Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Bizati Açıklaması - Son Dakika
Spor

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Bizati Açıklaması

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Bizati Açıklaması

"1461 Trabzon'dan alacağımız galibiyet, çıkışımızın başlangıcı olacak"

17.01.2014 16:04  Güncelleme: 15:27

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, 1461 Trabzon maçından alacakları galibiyetin, çıkışlarının başlangıcı olacağını söyledi.

Bizati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Transfer yasağının kalkmasından sonra takıma dahil olan futbolcuların katkısının olacağına inandığını ifade eden Bizati, takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu vurguladı.

Bizati, 1461 Trabzon'un çok güçlü bir rakip olduğuna işaret ederek, "Geçen hafta oynadığımız futbolla seyircimize güven verdik. Oyuncularım sahada büyük mücadele örneği sergilediler. Bu mücadelenin bu hafta da süreceğine inanıyoruz. Deplasmandan sevinçli döneceğimizi düşünüyoruz. 1461 Trabzon'dan alacağımız galibiyet, çıkışımızın başlangıcı olacak. Biz futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Trabzon'a hareket eden Tekden Denizlispor'da, yeni transferlerden Mustafa Keçeli, Oktay Pop ve Kazım Sarı'nın 18 kişilik kadroya alındığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Bizati Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement