Tki Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor Maçının Ardından

PTT 1.Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek, "Ben beri söylediğim bir şey var."

09.12.2012 19:37

PTT 1.Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi evinde Adana Demirspor'u 1-0 yendi

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek, "Ben beri söylediğim bir şey var. Sahada koşmadan, alın teri dökmeden bir başarı yakalanamaz. İyi bir sinerji ve birlikteliği yakalama adına 5 haftadır olağanüstü bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

Futbolcuların sahada kazanma adına her türlü mücadeleyi verdiğini belirten Peçenek, "Rakibimizin gücünü bilerek oynadık. Zor bir oyun oynadık. Saha içerisinde koşmadan ve alın teri dökmeden bir şey olamayacağını geldiğim günden beri futbolcularıma söylüyorum. Oyunun bazı bölümlerinde iyi oynadığımız zamanlar oldu. Futbolda kazanmak için iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Bugün aldığımız 3 puandan dolayı futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da, "Hakemle ilgili bir iki kelime bir şey söylemek istiyorum. Hakem, herhalde stajını Kütahya'da tamamlıyor. Bu da bizim müsabakaya denk geldi. Doğru karar vermesi ve verdiği kararda dirayetli olması gerekiyordu. Özellikle de maçın ikinci yarısında en az 4 tane pozisyonda hakemin devam ettirmesini bir türlü anlayamadım. Bunlar hiç şık değildi bana göre. Bu takıma geldiğim günden beri, bir hakemin en kötü yönettiği maçım buydu. Bundan sonraki maçlarımızda stajyer hakem atanmasın. Gol pozisyonuyla ilgili herhangi bir yorum yapmıyorum. Ama genel olarak hakemin gözü önünde olan faulleri dahi veremeyerek aciz bir yönetim sergiledi" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement