Tokatspor'da Haciz Edilen Eşyaların Yerine Yenileri Alındı - Son Dakika
Spor

Tokatspor'da Haciz Edilen Eşyaların Yerine Yenileri Alındı

Tokatspor\'da Haciz Edilen Eşyaların Yerine Yenileri Alındı

Tokatspor Kulübünde hacizde el konulan eşyaların yerine yenileri alındı.

21.10.2012 15:35

Tokatspor Kulübünde hacizde el konulan eşyaların yerine yenileri alındı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor takımı deplasmanda Yeni Malatyaspor takımı ile karşılaşmaya çıktığı dakikalarda tesislerde hacizin izlerinin silinmesi için kollar sıvandı. Kulüp yönetimi haciz edilen eşyaların yerine yenilerini sipariş etti. Tokatspor Adnan Çiçek Spor Tesisleri'ne kamyonla getirilen LCD televizyonlar, mini buzdolapları, yataklar, sporcuların odalarına ve dinlenme salonuna yerleştirildi. Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar, haci edilen tüm malzemelerin yerine hepsinin en kalitelerini aldıklarını belirterek, "Hacizde el konulanların yenilerini hatta daha fazlalarını getiriyoruz. Başta bize destek olan Valimiz Mustafa Taşkesen olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Tokat Müteahhitler Derneği Başkanı İbrahim Bülbül'de teşekkür ediyorum. Önemli destekleri oldu" dedi.

Başkan Yılar, deplasmandan dönecek olan sporcuların tekrar tesislere yerleşerek ligdeki hedefleri doğrultusunda mücadeleye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, Tokatspor Kulübü eski Başkanı Sami Ülkü'nün faiz ve avukat masrafları ile 1 milyon 200 bin TL'yi bulan alacağı için icra işlemleri başlatılması sonucu kulüpteki eşyalara haciz edilmişti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor'da Haciz Edilen Eşyaların Yerine Yenileri Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement