Torku Konyaspor-Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor-Osmanlıspor Maçının Ardından

Torku Konyaspor-Osmanlıspor Maçının Ardından

Torku Konyaspor-Osmanlıspor maçının ardından Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman Bu maçta 2 puanı kaybettiğimiz için üzülüyoruz Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Bu maç bize özgüven ve disiplin konusunda çok iyi şeyler öğretti Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Osmanlıspor'un, dönem olarak belki de tercih etmeyecekleri takımların başında geldiğini belirterek, "Osmanlıspor, son derce formda, son 2 maçını kazanmış bir takım olarak buraya geldi.

13.02.2016 19:46

Torku Konyaspor-Osmanlıspor maçının ardından

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman Bu maçta 2 puanı kaybettiğimiz için üzülüyoruz

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Bu maç bize özgüven ve disiplin konusunda çok iyi şeyler öğretti

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Osmanlıspor'un, dönem olarak belki de tercih etmeyecekleri takımların başında geldiğini belirterek, "Osmanlıspor, son derce formda, son 2 maçını kazanmış bir takım olarak buraya geldi. Rakipler için tehdit edici bir deplasman takımı. Bizi hırpalamaya çalışacaklarını biliyorduk. Amacımız onların hızlı olduğunu dönemleri atlatarak, maçı ikinci yarıya taşımaktı" dedi.

BU MAÇTA 2 PUANI KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZÜLÜYORUZ

İkinci yarıda da kendi organizasyonları ve fizik güçleriyle avantaj sağlamayı hedeflediklerini açıklayan Kocaman, şunları söyledi

"Genel olarak maç bu şekilde devam etti. Ancak işimizi bozan, yediğimiz gol oldu. O andan itibaren verdiğimiz reaksiyon iyiydi. Galip gelmek için de birkaç tane etkili atağımız oldu. Osmanlıspor da maçın hiçbir anında oyunu bırakmadı. Bizim istediğimiz kadar onlar da maçı istedi. Bu maçta 2 puanı kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Öbür taraftan da böyle bir takım karşısında yeniden eşitliği sağlamak ve ondan sonra da sürekli kazanmak için oynamaya çalışmak da bizim bugünkü artılarımızdan bir tanesiydi."

BU MAÇ BİZE ÖZGÜVEN VE DİSİPLİN KONUSUNDA ÇOK İYİ ŞEYLER ÖĞRETTİ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise kora kor bir mücadele olduğunu söyledi.

Müsabakada Konyaspor'a ve zaman zaman da kendilerinde gelgitler yaşandığını belirten Akçay, Sonuçta her iki takım da beraberlikle sonuçlanan bir maç oynamış oldu. Bu maç bize özgüven ve disiplin konusunda çok iyi şeyler öğretti. Bunu da Konyaspor'a borçluyuz. Çünkü iyi bir takımla oynadık. Çok disiplinli ve topun arkasına çok çabuk gelebilen ve hızlı atak yapma özelliği de var. Özellikle ikinci yarı oyuncu değişiklikleri bizi son bölümde zorladı. Deplasmanda bizim gibi alttan kurtulmaya çalışan takımlar için puan her zaman puandır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor-Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement