Trabzon'da Fınal Four Öncesi Basın Toplantısı - Son Dakika
Spor

Trabzon'da Fınal Four Öncesi Basın Toplantısı

Trabzon\'da Fınal Four Öncesi Basın Toplantısı

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, “İyi düşüncelere sahibim. Bu turnuvada iyi oynayıp başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

23.04.2015 15:54

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, "İyi düşüncelere sahibim. Bu turnuvada iyi oynayıp başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Trabzon'da 24-26 Nisan tarihleri arasında Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenecek Euro Challenge Final Four öncesinde 4 takımın koçu ve oyuncuları basın toplantısında bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, kupayı kazanmayı çok arzu ettiklerini ifade ederek, "Şüphesiz finali kalan takımlar turnuvanın en iyi takımları. İyi düşüncelere sahibim. Bu turnuvada iyi oynayıp başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizim en büyük favori olarak gösterildiğimizi biliyoruz. Takımın üzerinde ekstra baskı oluşturmaya gerek yok. Son 3 maçımızı da ligde kazandık" dedi.

Romanya ekibi Energia Targu-Jiu, Alman ekibi Fraport Skyliners ve Fransız ekibi JSF Nanterre oyuncu ve koçları da yaptıkları açıklamada, turnuvada iddialı olduklarını dile getirerek, kupayı kazanacaklarına inandıklarını söylediler.

Öte yandan, Final Four'da ilk gün maçları Trabzon Medical Park - Energia Targu-Jiu Fraport ve Skyliners - JSF Nanterre arasında oynanacak. İki maçın galipleri ise, 26 Nisan'da finalde karşı karşıya gelecek. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzon'da Fınal Four Öncesi Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement