Trabzonspor'a Destek Ziyaretleri - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a Destek Ziyaretleri

Trabzonspor\'a Destek Ziyaretleri

Trabzonspor Divan Kurulu ve yetkili kurulların üyeleri akşam antrenmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Tolunay Kafkas'la futbolculara moral verdi.

19.03.2013 19:36

Trabzonspor Divan Kurulu ve yetkili kurulların üyeleri akşam antrenmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Tolunay Kafkas'la futbolculara moral verdi.

ÇİVİYİ BATTIĞI YERDEN SİZ ÇIKARACAKSINIZ

Divan Başkanlık Kurulu, sicil, disiplin, denetleme ve arşiv-müze kurulu üyeleriyle eski başkan Ahmet Celal Ataman, bordo–mavili takımı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ziyaret etti. Antrenman öncesinde takım kaptanı Giray'a çiçek veren kurullar adına teknik kadro ve futbolculara hitaben bir konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak şunları söyledi: "Bizim bu ziyaretle amacımız hep destek tam destek. Bizde bir atasözü vardır çocuklar; çivi battığı yerden çıkar. Çiviyi siz çıkaracaksınız buradan. Bizim size güvenimiz tam. Önce kendinize güven duygusu, sonra camianın, taraftarın, basının vereceği destek rüzgarı ile düşmüş olduğunuz durum tamamıyla tersine döndüreceğinize inancımız tamdır. Bu durumdan hep birlikte çıkacağımız inancını taşıdığımız için buradayız. Tüm Trabzonsporlular söylediklerini dondurarak bundan sonraki süreçte sizlerin yanında olacaktır. Size güvenimiz sonsuzdur."

KAFKAS: "8 MAÇIN 8'İNİ DE KAZANACAK GÜÇTEYİZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Bu takımın kalan 8 maçın 8'ini de kazanacak gücü var. Hiç kimsenin bir şeyden endişesi olmasın. Trabzonspor bir kulüpten öte bir şey. Daha önce de söylediğim gibi bir kimlik bir sevgili. Herkes her şeyin farkında. Güzel ve aydınlık günler bizi bekleyecek. Herkes rahat olsun. Bu inanç hem benim hem oyuncularımın yüreğinde var. Bu camianın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

TARAFTARLAR DA YALNIZ BIRAKMADI

Antrenman öncesi bordo–mavili takımı ziyaret eden taraftar grubu da Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a çiçek verdi, futbolculara tatlı ikram etti. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, taraftarların, 'Hocam adalet aramanın bedelini ödüyoruz, ama sonuna kadar sizinleyiz, yanınızdayız' sözlerine, "Merak etmeyin en kısa sürede en iyi yerlere geleceğiz. Size bunun sözünü veriyorum" ifadesini kullandı.

Ziyaretlerin ardından basına açık 15 dakikalık bölümde kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştiren Trabzonspor'da sakat Halil ve milli oyuncuların yanı sıra düz koşu sırasında adalesinde ağır hisseden Mustafa Yumlu da çalışmaya katılmadı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'a Destek Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement