Trabzonspor Kulübü'nün 46. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kulübü'nün 46. Kuruluş Yıl Dönümü

Trabzonspor Kulübü\'nün 46. Kuruluş Yıl Dönümü

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu: "Trabzonspor inşallah ismine yakışır başarıları birlik ve bütünlük içinde yakalar"

02.08.2013 14:14

Trabzonspor Kulübünün 46. kuruluş yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Trabzon Valiliği önünde düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Divan Başkanı Ali Özbak Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, törende yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un Anadolu'da çoğu futbol kulübü ve taraftarına öncülük ettiğini belirterek, "Anadolu'da insanlar Trabzonspor'u çok sever. Ben Konyalıyım ve memleketimde herkesin Trabzonspor'a karşı bir sempatisi vardır. Trabzon'da bir yıldır görev yapmaktayım. Burada insanların yaşam kaynağı Trabzonspor. Alınan bir galibiyette herkesin neşesi yerine geliyor, bayram havası oluyor, mağlubiyette ise kahroluyor" diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise yıl dönümünün takıma ve camiaya hayırlı olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Trabzonspor inşallah ismine yakışır başarıları birlik ve bütünlük içinde yakalar. 20 bine yakın üyesi olan ve bu şehirde yaşayıp yönetimde görev alan insanlar var. Demek ki başkanları bu kutlamalara devamlı katılmayan bir Trabzonspor vardı ki bugünki katılım da bu kadar oldu. Katılanlara teşekkür ediyorum. Katılmayanlar da Trabzonspor'un bundan sonraki başarıları ile katılma gereği hissederler. Katılanların, sokaktaki insanların, Trabzonlu olmayıp da Trabzon sevdalısı olan milyonlarca insanın da yüreği yeter."

Buradaki törenin ardından hayatını kaybeden yöneticiler, teknik adamlar, futbolcular ve taraftarlar anısına 100. Yıl Parkı'nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunuldu.

Divan Başkanı Ali Özbak, burada yaptığı konuşmada, "Kaybettiklerimizi saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Sözlerimi UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alan yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızı kutlayarak tamamlamak istiyorum. İnşallah bu başarıları bundan sonra da devam eder" ifadelerini kullandı.

Etkinliklere, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  Trabzonspor Kulübü ve bazı kurum yöneticileri de katıldı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor Kulübü'nün 46. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement