Trabzonsporlu Salih Dursun, Gascoigne'i Hatırlattı - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Salih Dursun, Gascoigne'i Hatırlattı

Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart, akıllara efsane İngiliz futbolcu Paul Gascoigne'in 21 yıl önce yaptığı benzer hareketi getirdi.

21.02.2016 23:56  Güncelleme: 11:14

Süper Lig'de oynanan Galatasaray- Trabzonspor maçına damgasını vuran bordo-mavili futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart, akıllara efsane İngiliz futbolcu Paul Gascoigne'in 21 yıl önce yaptığı benzer hareketi getirdi.

HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ AKILLARA EFSANE İSMİ GETİRDİ

Karşılaşmanın 86. dakikasında hakem Bitnel'in Cavanda'yı oyundan atmasının ardından yere düşen kırmızı kartı alarak hakeme gösteren bordo-mavili futbolcu Salih Dursun, uzun süre gündemden düşmeyecek bir harekete imza attı. 24 yaşındaki futbolcunun tepkisi, 1995-96 sezonunda İskoçya Premier Lig'de oynanan bir maçta hakeme sarı kart gösteren İngiliz futbolcu Gascoigne'i hatırlattı.

GASCOIGNE SARI KART GÖRMÜŞTÜ

Rangers, şampiyonluk kupasını kaldırdığı 1995-96 sezonunda, 30 Aralık 1995 günü Ibrox Stadı'nda Hibernian'ı ağırladı. Ev sahibi ekibin 7-0 gibi farklı bir galibiyetle sahadan ayrıldığı maçta, Gascoigne yaptığı hareketle skorun önüne geçti. Karşılaşmada takımı adına skor da üreten İngiliz futbolcu, düşürdüğü sarı kartı geri verirken hakem Dougie Smith'e esprili bir şekilde kart gösterince hakem Smith de Gascoigne'i sarı kartla cezalandırmıştı.

YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLMİŞTİ

Kariyerinde 1995-98 yılları arasında Rangers forması giyen Gascoigne, 1995-96 sezonunda Premier Lig, Lig Kupası ve İskoçya Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşarken, İskoçya'da yılın futbolcusu seçilmişti.












Trabzonsporlu Salih Dursun, Gascoigne\'i Hatırlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Salih Dursun, Gascoigne'i Hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • RİZELİ: SALİHE GEREKEN CEZA ACİL VERİLMALİDİR.. 1 1 Yanıtla
    DELİ FİŞEK: SEN AYDER E GİT ANZER BALI İÇ KOÇUM 0 0
  • Hansel: BENCE BU HAKEME Bİ DHA MAÇ VERİLMEMELİ HAKEMLİK KARTI ELİNDEN ALINMALI 1 0 Yanıtla
  • hakkarili: hakem alacağı parayı aldı ceza verseler ne olur ki iddia vurgunu bu kimse zekamızla oynamasın inceleme başlatılsın bakalım bu maça kaç yerde ne kadar 2ye 1 oynanmış işin sonunu merakla bekliyoruz tarabzonlulara geçmiş olsun SALİH adamsın 0 0 Yanıtla
  • demedi deme: salih kırmızı göstermiş sevmezdim seni salih ama şuan adamımsın türkiye liğlerinin kalitesini rezil eden hakemlerdir . 0 0 Yanıtla
  • doğru olan budur.: insanlarımız artık futboldan soğudu bunu zaten trübünlerden de görüyoruz. bizler de vatandaş olarak bu durumu fırsata çevirip çocuklarımızı bu saçma sapan futbolcu olma hayallerinden kurtarıp derslerine okullarına yönlendirmeliyiz. 0 0 Yanıtla
  • yorum katili: ooo cabbar ıbretlık bı tespıt de macı ızeleyeydın ıyıydı 0 0 Yanıtla
  • Mogoof 61 : haberı ıyı oku kardes hakemın yere düsen kırmızı kartını alıp dıyor . 0 0 Yanıtla

Advertisement