Türkiye Basketbol 3. Lig - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol 3. Lig

Türkiye Basketbol 3. Lig

Türkiye Basketbol 3.Ligi'nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, Antrenör Atalay Gemen'le sözleşme imzaladı.

18.06.2012 15:39

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, Antrenör Atalay Gemen'le sözleşme imzaladı.

Bolu'da basketbol sporunu Bolu halkına sevdiren Boluspor Basketbol Takımı, geçen sezon yaktığı ateşi bu sezon daha ilerilere taşıma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Cengiz Karadağ ile yollarını ayıran Boluspor Basketbol Takımı, görevi bırakan Karadağ'ın yakın arkadaşı ve kariyeri başarılarla dolu olan Atalay Gemen'i takımın başına geçirdi. Boluspor Tesisleri'nde yapılan imza törenine Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Başkan Vekili Osman Gürsoy, Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner'in dışında birçok yönetici katıldı.

Kariyerinde büyük başarıları yakalamış bir ismi takımın başına getirdikleri için mutlu olduklarını belirten Fatih Yamaner, "Boluspor Basketbol Takımı'nın geçen sene başlayan heyecan ateşini büyütmeye devam edecek bir isimle anlaşmanın mutluluğu içindeyiz. Atalay Gemen hocamızın kariyerine genel itibariyle baktığımızda; Türk basketbolunun lokomotifi Efes Pilsen takımındaki başarılı oyunculuk kariyeri ve yaşadığı zaferler, Türk basketbol tarihinde önemli bir yere sahip olan lider hocalar rahmetli Aydan Siyavuş'la çalışmış olması ve Aydın Örs, Murat Didin ile Halil Üner gibi isimlerin de referans olması ayrı bir gurur kaynağıdır. Amacımız bu meşaleyi daha yukarılara taşımak" diye konuştu.

Boluspor'la anlaşmasının kedisi için bir sürpriz olduğunu ve çok mutlu olduğunu belirten Atalay Gemen, "Öncelikle belirtmek isterim ki çok mutluyum. Benim için sürpriz bir transfer oldu. Evimde otururken telefonum çaldı. Boluspor'dan aradıklarını gördüm. Bir oyuncumu istiyorlardı. 'Herhalde onun için arıyorlar' dedim. Sonra telefonu açtığımda öğrendim ki benimle transfer konusunda görüşmek istiyorlar. Şaşkınlığımı gizleyemedim. Şu anda da çok mutluyum. Cengiz Karadağ'la uzun görüşmenin ardından anlaşamamışlar ve benimle görüşmek istemişler. Cengiz'de benim yakın bir arkadaşımdır. Ona da böyle bir takım kurduğu için teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Boluspor Kulübü ile Antrenör Atalay Gemen arasında sözleşme imzalandı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement