Türkiye Grekoromen Güreş Milli Takımı Budapeşte'ye Geldi - Son Dakika
Spor

Türkiye Grekoromen Güreş Milli Takımı Budapeşte'ye Geldi

Türkiye Grekoromen Güreş Milli Takımı Budapeşte\'ye Geldi

Türkiye Büyükler Grekoromen Güreş Milli Takım kafilesi, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geldi.

18.09.2013 14:00

Türkiye Büyükler Grekoromen Güreş Milli Takım kafilesi, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geldi.

Budapeşte'de düzenlenecek olan Dünya Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası'na katılmak üzere Budapeşte'ye gelen milli takımı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya karşıladı.

Teknik direktör Hakkı Başar şampiyona ile ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Başar, Budapeşte'de yapılacak olan şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını, sporcularının durumunun iyi olduğunu, Türkiye'ye madalyalarla dönmek istediklerini söyledi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden teknik direktör Hakkı Başar, milli takımın iyi mücadele ederek madalyalar alacağını ve Türk halkına armağan edeceğini ümit ettiğini ifade etti.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu 84 kiloda Selçuk Çebi ise, "Yeni kurallara adapte olmaya çalışıyoruz. Buna mecburuz. İzlediğimiz kadar serbest stilde çok bol puanlı maçlar çıkıyor. En iyi şekilde hazırlandık. Bizi sevenlerin dualarıyla birlikte inşallah takım halinde ve ferdi şekilde madalyalar alarak dönmek istiyoruz" diye konuştu.

66 kiloda Atakan Yüksel, çalışmaları Türkiye'de bitirdiklerini, artık mindere çıkıp güreşmek kaldığını, madalyalar alarak Türkiye'ye dönmek istediklerini açıkladı.

Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası kafilesinde şu sporcular bulunuyor:

"Fatih Üçüncü (55 kilo), Mevlüt Arık (60 kilo), Atakan Yüksel (66 kilo), Emrah Kuş (74 kilo), Selçuk Çebi (84 kilo), Cenk İldem (96 kilo), Rıza Kayaalp (120 kilo)." - BUDAPEŞTE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Grekoromen Güreş Milli Takımı Budapeşte'ye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement