UEFA, Süper Kupa'nın sınırlı seyirciyle oynanma ihtimalinin olduğunu açıkladı - Son Dakika
Spor

UEFA, Süper Kupa'nın sınırlı seyirciyle oynanma ihtimalinin olduğunu açıkladı

Koronavirüs salgını arası sonrasında seyircisiz geri dönen futbol müsabakaları için sevindiren haber UEFA'dan geldi. Yapılan resmi açıklamada 24 Eylül'de oynanacak Süper Kupa finalinin sınırlı sayıda seyirciyle oynanma ihtimalinin olduğu belirtildi.

19.08.2020 18:49  Güncelleme: 20:23

2020 UEFA Süper Kupa'nın koronavirüs tedbirleri sonrası seyirci alınacak ilk UEFA organizasyonu olabileceği açıklandı.

UEFA'dan yapılan duyuruya göre, 55 üye federasyonun genel sekreterleri, statların kademeli olarak taraftarlara açılması konusu başta olmak üzere, salgın sonrası Avrupa futbolunda yaşanan sorunları değerlendirmek için video konferans yoluyla toplandı.

Toplantıda, karşılaşmalara seyirci alınmasının ancak sıkı hijyen kuralları uygulanması şartıyla mümkün olabileceği vurgulandı. Müsabakanın deneme amacıyla sınırlı sayıda taraftarla oynanabileceği ifade edildi.

MACARİSTAN EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

24 Eylül'de oynanacak ve Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi'nin şampiyonlarını karşı karşıya getirecek Süper Kupa maçına Macaristan'ın başkenti Budapeşte ev sahipliği yapacak.

UEFA, Süper Kupa\'nın sınırlı seyirciyle oynanma ihtimalinin olduğunu açıkladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor UEFA, Süper Kupa'nın sınırlı seyirciyle oynanma ihtimalinin olduğunu açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tüh be: Bilet fiyatları trilyonluk desene 2 0 Yanıtla
  • Sahin: Bu uygulama zenginler için çünkü bilet fiyatları milyonluk değerinde olucak öyle herkes gelmesin bazı zenginler gelsin onlarda reklamlarini yapsın diye .. 0 0 Yanıtla

Advertisement