Ünlü Boksör Tyson Fury: Çingene Kökenimden Dolayı Saygısızlık Yapıyorlar - Son Dakika
Spor

Ünlü Boksör Tyson Fury: Çingene Kökenimden Dolayı Saygısızlık Yapıyorlar

Dünya ağır siklet boks şampiyonu Tyson Fury, İngiltere'yi terk etme kararı aldı, "Çingene kökenimden dolayı insanlar ne bana ne de başarılarıma saygı gösteriyor. Ben buyum." dedi.

28.04.2016 12:16  Güncelleme: 12:19

WBA ve WBO dünya ağır sıklet şampiyonu Tyson Fury, ülkesinde maruz kaldığı ırkçı muameleden rahatsızlık duyduğunu ve en kısa sürede ülkeden taşınacağını açıkladı.

"ÇİNGENE KÖKENİMDEN DOLAYI SAYGISIZCA DAVRANIYORLAR"

"Bu ülkede bana saygı duyulmuyor. Çingene kökenimden dolayı insanlar ne bana ne de başarılarıma saygı gösteriyor. Ben buyum ve değişmeyi düşünmüyorum. Bu yüzden İngiltere'de daha fazla yaşamak istemiyorum." şeklinde konuşan Fury, 9 Temmuz'da Wladimir Klitschko ile yapacağı rövanş maçından sonra en kısa sürede Los Angeles'a taşınmak istediğini ifade etti.

KLITSCHKO MAÇI SON!

"Los Angeles'ta yeni bir hayat kuracağım. Orada beni seviyorlar ve başarılarıma da saygı duyuyorlar." diyen Manchester doğumlu boksör, Klitschko maçının İngiltere'de çıkacağı son maç olduğunu sözlerine ekledi.

Tyson Fury daha önce pek çok kez İngiltere'de insanların çingenelere bakışını eleştirmiş, kendisinin ve ailesinin toplumda kabul görmediklerini ve bundan çok rahatsız olduklarını ifade etmişti.

Ünlü Boksör Tyson Fury: Çingene Kökenimden Dolayı Saygısızlık Yapıyorlar

Son Dakika Spor Ünlü Boksör Tyson Fury: Çingene Kökenimden Dolayı Saygısızlık Yapıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 2 4 Yanıtla
  • doremifa: chp laikligi ingiltereden ithal etti.ne yazikki laik kültür ülkemizi yasanmayacak hale getirdi.insanlari ötekilestirdi.halbuki biz ülkemizdeki 72 degisik halkla 1000 senedir sorunsuzca yasadik.bizi ayristiran ülkemizde terör örgütlerinin cikmasina neden olan laiklik olmustur. 2 2 Yanıtla

Advertisement