Valencia - St Gallen: 5-1 - Son Dakika
Spor

Valencia - St Gallen: 5-1

Valencia - St Gallen: 5-1

Valencia, sahasında konuk ettiği St Gallen'i 5-1'lik skorla mağlup ederek grup liderliği için iddiasını sürdürdü.

25.10.2013 00:15

Valencia, sahasında konuk ettiği St Gallen'i 5-1'lik skorla mağlup ederek grup liderliği için iddiasını sürdürdü.

İspanyol ekibi maça adeta fırtına gibi başladı. 12. dakikada Piatti'nin pasında topu alan Pablo Alcecer, ilk şutunda kaleci Daniel Lopar'dan dönen toopu ikinci pozisyonda ağlara göndererek perdeyi açtı: 1-0.

21. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Federico Cartabia, sol ayağıyla yerden sert bir vuruş yaparak farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

30'da bir kez daha sahneye Cartabia çıktı. Ceza sahası içinde topu alan Pereira, sağ tarafındaki Cartabia'yı gördü. O da sağ çaprazdan yaptığı şık vuruşla bir kez daha fileleri havalandırdı: 3-0.

33'te Daniel Parejo'nun ortasında Victor Ruiz'in kafayla yükseklik kazandırdığı topu arka direkte tamamlayan isim Ricardo Costa oldu: 4-0. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıda ise oyunun temposu bir nebze de olsa düşmeye başladı. 71'de Piatti'nin pasında topla buluşan Canales, ceza sahası dışından yaptığı nefis vuruşla fileleri havalandırdı: 5-0.

St Gallen, 74. dakikada Stephane Nater'in kaydettiği golle durumu 5-1'e getirdi ama bu gol konuk ekip için teselliden öteye gitmedi ve 90 dakika sonunda gülen taraf Valencia oldu.

Valencia bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken, St Gallen ise 3 puanda kaldı.

A Grubu'nda bugün oynanan diğer karşılaşmadan alınan sonuç ise şöyle:

Swansea City 1-1 Kuban

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Valencia - St Gallen: 5-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement