Wenger'den Ospina İtirafı! Beşiktaş... - Son Dakika
Spor

Wenger'den Ospina İtirafı! Beşiktaş...

Wenger\'den Ospina İtirafı! Beşiktaş...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği David Ospina'nın gidişine engel olduğunu söyledi.

28.01.2016 01:31

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği David Ospina'nın gidişine engel olduğunu söyledi.

Ara transfer döneminde kaleci takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Londra temsilcisi Arsenal'in Kolombiyalı file bekçisi için girişimlerde bulunmuştu.

2014 Dünya Kupası'nın yıldızlarından olan ve Arsenal'e transfer olan Ospina'nın, düzenli olarak forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılacağı dedikoduları yayılmıştı.

Ancak kaleci Wojciech Szczesny'nin Roma'ya kiralanmasının ardından Wenger, Kolombiyalı file bekçisini Petr Cech'ten sonra ikinci kaleci olarak belirledi.

27 yaşındaki Ospina hakkında konuşan Fransız çalıştırıcı, "Bence o gelecekte çok daha iyi bir kaleci olabilir. Kişisel fikrim dünya standartlarında olduğu. Performansını Petr Cech ile hiç kıyaslamadım" dedi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Wenger'den Ospina İtirafı! Beşiktaş... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement