Yalova'da Kros Heyecanı - Son Dakika
Spor

Yalova'da Kros Heyecanı

Yalova\'da Kros Heyecanı

Yalova'da, Yıldız ve Genç Kız-Erkek Kros İl Okul Sporları Kız ve Erkek Kros İl Birinciliği Şampiyonasında 150 sporcu mücadele etti.

16.01.2014 17:04

Yalova'da, Yıldız ve Genç Kız-Erkek Kros İl Okul Sporları Kız ve Erkek Kros İl Birinciliği Şampiyonasında 150 sporcu mücadele etti. Organizasyonun ardından dereceye giren sporcular madalyayla ödüllendirildi.

TİGEM'den başlayan parkurda, sporcular, Gazipaşa Caddesi istikametini kullanarak, Deprem Anıtı'na kadar koştu. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Selma Alacatlı da katıldı. Ferdi yıldız kızlar kategorisinde birincilik kürsüsüne Kocadere Ortaokulu'ndan Semiha Aksakallı, kürsünün ikinci basamağında Hürriyet Ortaokulu'ndan Senem Akdoğan ve üçüncülük kürsüsünde ise Saffet Çam Ortaokulu'ndan Eda Nur Eyüpoğlu çıktı. Aynı kategorinin takımlar sıralamasında şampiyon ise Hürriyet Ortaokulu oldu. Yıldız erkeklerde birinciliği Tansu Aksoy İstiklal Ortaokulu'ndan Serhat Dağlar Şahin göğüslerken, Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Batuhan Kolci'nin ikinci oldu. Hürriyet Ortaokulu'ndan Serhat Polat da üçüncülükle yetindi. Kızlarda olduğu gibi erkeklerde de takım sıralamasında Hürriyet Ortaokulu kürsünün en üst basamağında yer aldı.

Genç kızlar kategorisinde şampiyonluğa Ticaret Lisesi'nden Merve Aker koştu. Aker'i Yalova Anadolu Lisesi'nden Kardelen Özyurda izlerken, Ticaret Lisesi'nden Fatma Yıldırım da üçüncü oldu. Takımlar sıralamasında ise Ticaret Lisesi birinci olurken, Yalova Anadolu Lisesi ikinci, Kız Meslek Lisesi de üçüncü sırada kaldı.

Genç erkeklerde Ticaret Lisesi'nin büyük başarı elde ederken, Hüseyin Yıldırım birinci, Sadık Ahmet Tekin ikinci, Neşat Tetik de üçüncülük madalyasını boynuna taktı. Erkekler takım sıralamasında ise Ticaret Lisesi kürsünün en üst basamağında yer alırken, onu Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ikinci sırada Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi de üçüncü olma başarısı gösterdi. Organizasyonun ardından dereceye giren sporcular madalyayla ödüllendirildi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'da Kros Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement