Yeni Malatyaspor'da Ziya Doğan Sesleri - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Ziya Doğan Sesleri

Yeni Malatyaspor\'da Ziya Doğan Sesleri

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, teknik direktör arayışları kapsamında Ziya Doğan ile görüştüklerini belirtti.

28.12.2013 12:50  Güncelleme: 15:24

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, teknik direktör arayışları kapsamında Ziya Doğan ile görüştüklerini belirterek, "Karşılıklı şartlarımız uyuşursa Ziya Doğan hocamızı, Malatyaspor'un başında görmek istiyoruz" dedi.

Perçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Özcan Kızıltan ile yollarının ayrılmasının ardından yeni teknik direktör konusunda çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda bazı görüşmeler yaptıklarını belirten Perçin, "Haber beklediğimiz isimler var ancak henüz netleşen, kesinleşen bir şey yok" ifadesini kullandı.

Tecrübeli teknik adam Ziya Doğan ile görüştüklerini bildiren Perçin, "Kendisi, bu teklifimizi çok sıcak karşıladı. Şartların oluşması halinde Ziya Doğan ile tekrar bir araya geleceğiz. Karşılıklı şartlarımız uyuşursa Ziya Doğan hocamızı, Yeni Malatyaspor'un başında görmek istiyoruz. Olmaması durumunda da alternatif isimlere yöneleceğiz" diye konuştu.

Perçin, Yeni Malatyaspor'u hedeflerine ulaştıracak, hak ettiği noktalara getirecek bir teknik direktörle en kısa zamanda anlaşacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un devra arası kamp programı hakkında bilgi veren Perçin, "Antalya kampımız, 2 Ocak'ta başlayıp 17 Ocak'ta sona erecek. Futbolcularımıza kampın bitimiyle iki gün izin vereceğiz. Takımımız, 19 Ocak'ta Malatya'da tekrar toplanacak. Ligin ikinci yarısına sahamızda oynayacağımız Sarıyer maçıyla başlayacağız" şeklinde konuştu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Ziya Doğan Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement