Ziraat Türkiye Kupası'nda Eşleşme Değerlendirmeleri - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eşleşme Değerlendirmeleri

Ziraat Türkiye Kupası\'nda Eşleşme Değerlendirmeleri

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Kura Çekimi, Ataköy Olimpiyat Evi'nde düzenlenen organizasyon ile yapıldı.

07.03.2012 20:38

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Kura Çekimi, Ataköy Olimpiyat Evi'nde düzenlenen organizasyon ile yapıldı. Gerçekleştirilen kuranın ardından futbol kulüplerinin temsilcileri eşleşmeleri değerlendirdi.

Kayserispor'la eşleşen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, kupada bütün takımların zorlu olduğunu vurgulayarak, "Kolay takım yok. Kuvvetli rakipler iyi oyunculardan kurulu rakipler. Kayserispor da bunlardan biri. Zor bir maç olacak. Bu hafta da onlarla karşılaşacağız ve zor bir maç olacak. Play-off için önemli. Bu yıl da geçen yılki başarımızı tekrar etmek istiyoruz. Hatta ulaşamadığımız kupaya ulaşmak istiyoruz. Umarım bizim adımıza iyi geçer. Kupada mücadele edecek

tüm takımlara başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'la karşılaşacak Trabzonspor'da yönetim kurulu üyesi Nevzat Aydın, Trabzonspor'un hedefinde her sene kupa olduğunu belirterek, "Önceki sezon Urfa'da kupayı kaldırmıştık. Bu sene de hedef yine kupayı kazanmak. Biz yoğun bir maç temposundan geçiyoruz. Antalyaspor tabii ki güçlü bir takım; ama Antalya deplasmanı iddialı bir deplasman. Tercihimiz tabii ki içeride oynamaktı ama Antalya'da iyi bir maç olacağını temenni ediyorum. Trabzonspor'un hedefi de tabii ki kupayı kazanmak" şeklinde konuştu.

Kasımpaşa ile eşleşen Eskişehirspor'da yönetim kurulu üyesi Ekrem Birsen, Ziraat Türkiye Kupası'nda kupa almayı hedefleyen bir takım olduklarını ifade ederek, "İnşallah takımımız finale kadar yükselecektir. Buna teknik heyetimiz de yönetimimiz de seyircimiz de hazır durumdayız. Eskişehir'de Kasımpaşa'yı en iyi şekilde ağırlayıp Türkiye Kupası'nda yolumuza devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Sivasspor'la kendi evinde karşılaşacak Galatasaray'da İdari Menajeri Cenk Ergun, kendi evlerinde oynayacakları Sivaspor maçı için mutlu olduklarını dile getirerek, "Bu zor fikstürde Sivasspor maçı, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile yapacağımız maçın arasında oynayacaktık. Bu nedenle deplasman maçı istemiyorduk. Buna rağmen Sivasspor çok güçlü bir ekip. Çekebileceğimiz en zor kuralardan birini çektik. Kendi evimizde bu ve bundan sonraki maçları kazanıp Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz" diye konuştu.

Boluspor'la eşleşen Beşiktaş'ta geçici yönetim kurulu üyesi Osman Akalın, "Boluspor'la eşleşmekten dolayı mutluluk duyduk. Boluspor, Türk futbolunun önemli takımlardan bir tanesi" dedi.

Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dizman ise Beşiktaş'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda Eşleşme Değerlendirmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement