Call Of Duty: Advanced Warfare'ın Yeni Detayları - Son Dakika
Teknoloji

Call Of Duty: Advanced Warfare'ın Yeni Detayları

Call Of Duty: Advanced Warfare\'ın Yeni Detayları

Yeni savaş dünyasına adım atmaya hazır mısınız?

05.05.2014 10:03
Mahmut Saral - -

Call of Duty serisinin yeni üyesi Advanced Warfare, geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuş ve ilk videosu gelmişti. Şimdi size oyun hakkında biraz daha bilgi verelim. Zira Sledgehammer'ın ve Activision'ın bu konuda açıklamaları var.


Activision, bu oyunu sunarken "kendinizi yeni nesil gelişmiş bir asker olmaya hazırlayın" diyor.


Advanced Warfare, Call of Duty serisinde 3 yıllık gelişim sürecine sahip ilk oyun olarak dikkat çekiyor. Döngüye Sledgehammer'ın katılımıyla birlikte Treyarch ve Infinity Ward da bundan böyle 3 yıllık süreçlerde yeni Call of Duty oyunları hazırlayabilecek.


Yeni Call of Duty oyunu Türkçe olsun


Activision CEO'su Eric Hirshberg, yeni oyunu hazırlarken yeni bir hikaye, yeni bir oyun tarzı ve yeni bir dünyanın oluşturulmasından söz ediyor, ki Ghosts'ta da yine bu unsurlar ön plana çıkarılarak hareket edilmişti. Ancak bu kez biraz daha farklı bir durum söz konusu. Oynanışını temelinde, karakterimizin üzerinde dış iskelet olarak yer alan özel tasarım askeri giysisi bulunuyor. Bu suit sayesinde daha hızlı hareket edebilecek, darbelere karşı daha dayanıklı hale gelebilecek, eldivenler yardımıyla bazı duvarlara tırmanabilecek ve bir kerede çok yükseklere zıplayarak düşmanların üzerine tekmeler savurabileceğiz.



Ve zaman. Bu kez 2054 yılındayız. Son Call of Duty oyunlarında da bilim kurgu elementlerine yer verilmişti, ancak bu kez daha fazlası var. Askerlerden dünya tasarımına, silahlardan askerlere kadar her şey gelişmiş.


Oyunda ünlü aktör Kevin Spacey de yer alıyor. Spacey, Atlas Corporation isimli özel askeri şirketin başındaki kötü isim ve oyunun belki de en kilit noktası. Private Military Corporations (PMCs) şirketi, askeri ihtiyaçlar ve savunma noktasında devletlerin en büyük tedarikçisi konumunda.


Oyunda kullanabileceğimiz hoverbike'lar, insansız hava araçları, çok gelişmiş ağır silahlar, yeni perkler ve daha fazlası olacak. Tıpkı önceki Call of Duty oyunlarında olduğu gibi yine dünyanın birçok farklı noktasında göreve gidecek, savaşlara farklı noktalardan dahil olacağız. Yeri gelecek bir savaş gemisinin silahlarını kullanacağız.


Call of Duty: Advanced Warfare, 60 dolar fiyat etiketiyle PC ve konsollar için şu an Gamestop'ta ön siparişte. 4 Kasım'da çıkması beklenen oyun, PC, PS3, X360, XONE ve PS4 için raflarda olacak. Eğer oyunu ön sipariş verirseniz, Call of Duty: Black Ops 2 ve Ghosts'takullanılmak üzere kişiselleştirme paketlerine de ücretsiz olarak sahip olacaksınız.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Call Of Duty: Advanced Warfare'ın Yeni Detayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement