Cıa, İşkencelerinde Red Hot Chili Peppers Müziği Kullanmış - Son Dakika
Teknoloji

Cıa, İşkencelerinde Red Hot Chili Peppers Müziği Kullanmış

Cıa, İşkencelerinde Red Hot Chili Peppers Müziği Kullanmış

Evet, bu da oldu.

15.04.2014 14:33
Mahmut Saral - -

Geçtiğimiz günlerde çıkan bazı haberlerde, CIA'in suçlulara sorgu esnasında işkence için Red Hot Chili Peppers müziklerini dinlettirdiği bildirilmişti.


Özellikle yüksek sesle uzun süre müzik dinletilmesi, insanları zor durumda bırakabiliyor. İşte bu gelişme, grubun davulcusu Chad Smith'e soruldu. Smith ise, konu hakkında mutlu değildi doğal olarak.


Smith, yaptıkları müziğin pozitif ve insanları eğlendirmeye yönelik bir müzik olduğunu, böyle yöntemlerin ise saçmalık olduğunu, durum hakkında üzgün hissettiğini dile getirdi.


"Belki de bazı insanlar bizim müziğimizi rahatsız edici buluyordur. Umrumda değil, ama kötü bir şey yapılmamalı, bu korkunç bir şey."


Grubun bass gitaristi Flea ise, Twitter'da konu hakkında konuşmuş ve RHCP müziğinin CIA tarafından insanlara işkence için kullanılmasının çok üzücü olduğunu ve konu hakkında bir şeylerin yapılması gerektiğini dile getirmişti.


Benzer bir konu, daha evvel de ünlü metal grubu Metallica için gündeme getirilmişti. Metallica da bu durumdan hoşnut olmamış ve bu tip konularda konuşmak istememişti.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Cıa, İşkencelerinde Red Hot Chili Peppers Müziği Kullanmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement