Jurassic World, 3 Günde Dünya Rekoru Kırdı! - Son Dakika
Teknoloji

Jurassic World, 3 Günde Dünya Rekoru Kırdı!

Jurassic World, 3 Günde Dünya Rekoru Kırdı!

Daha önce hiçbir film bu başarıya erişememişti!

15.06.2015 00:17
Mahmut Saral - -

Universal Pictures'un merakla beklenen filmi Jurassic World, geçtiğimiz cuma günü itibarıyla dünya çapında vizyonda yerini almış ve ilk hasılat rakamları da gelmeye başlamıştı. İlk açılış gecesinde 18.5 milyon dolar gelir elde eden filmin ilk 3 günlük Amerika ve dünya çapındaki hasılat rakamları da belli oldu.


Boxofficemojo'da yer alan bilgilere göre film, gösterimde olduğu ilk 3 günlük dilimde Amerika'da 204 milyon dolarlık hasılat elde etti ve Marvel's The Avengers'ın 207 milyon dolarlık kazancının ardından tüm zamanlarda en iyi 2. Amerika açılışını gerçekleştirdi.


Film, diğer ülkeler toplamında 307.2 milyon dolarlık gelir elde ederek bu tarafta da Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2'nin 314 milyon dolarlık hasılatının ardından en iyi 2. açılışı gerçekleştirmiş oldu.


Ve dünya çapında toplam hasılat...


Jurassic World, gösterimde olduğu ilk haftasonu, yani 3 günlük dilim toplamında elde ettiği 512 milyon dolarlık hasılatla dünya rekoru kırdı. Geçmiş dönemlere bakıldığında 3 günlük dilimde 500 milyon dolarlık hasılata ulaşabilmiş başka bir film bulunmuyor.


Sanırız Universal'ın şiddet konusunda kırpmalar yaparak filmi +13 derecelendirmesiyle vizyona sokması olumlu anlamda geri dönüş sağladı. Siz filmi izlediniz mi?


Hayvan hakları savunucusu PETA'dan Jurassic World'e övgü



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Jurassic World, 3 Günde Dünya Rekoru Kırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement