Linshof İ8 Tanıtıldı: Sıra Dışı Tasarım, Bomba Özellikler ve Uygun Fiyat - Son Dakika
Teknoloji

Linshof İ8 Tanıtıldı: Sıra Dışı Tasarım, Bomba Özellikler ve Uygun Fiyat

Linshof İ8 Tanıtıldı: Sıra Dışı Tasarım, Bomba Özellikler ve Uygun Fiyat

Alman firma, Linshof i8 isimli akıllı telefonuyla akıllı telefon pazarıyla oldukça iddialı bir şekilde adım atıyor.

26.11.2014 22:10
Emre Çetinkaya - -

Akıllı telefon pazarının yeni oyuncusu Linshof, akıllı telefonu Linshof i8'i tanıttı. Gerek tasarımıyla gerekse özellikleriyle oldukça iddialı olan Linshof i8, tüketicilerin ilgisini şimdiden çekmeyi başardı.


Üst seviye özellikleri orta seviye bir fiyata satmaya çalışacak olan firma, Çinli Xiaomi'nin stratejisine benzer bir strateji izleyecek.


5 inç büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan Linshof i8, gücünü ise 8 çekirdekli 2.1GHz saat hızında çalışan işlemcisinden alıyor. Toplamda 80 GB (SanDisk 64 GB + 16 GB hafıza) dahili hafızaya sahip olan cihazın 3GB değerinde de RAM'i bulunuyor.


Ayrıca 13 MP HD(28mm geniş açılı, hızlı F1.8, Sony CMOS sensör) arka kameraya sahip olan cihaz 8 MP değerinde de özçekim kamerasına sahip. 3100mAh bataryaya sahip olan cihaz bunların yanı sıra GPS, Bluetooth 4.0, elektronik pusula, jiroskop, 3D destekli HDMI 1.4, USB bağlantı noktası, NFC ve WiFi/ LTE özelliklerini bünyesinde barındırıyor.


Android 5.0 işletim sistemine sahip Linshof i8, 2015'in ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Ayrıca cihazın 380 dolar gibi oldukça uygun bir fiyatının olduğunu da söyleyelim. Linshof i8 hakkında siz ne düşünüyorsunuz?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Linshof İ8 Tanıtıldı: Sıra Dışı Tasarım, Bomba Özellikler ve Uygun Fiyat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement