Marissa Mayer Her Yahoo Çalışanına İphone Vermek İstiyor - Son Dakika
Teknoloji

Marissa Mayer Her Yahoo Çalışanına İphone Vermek İstiyor

Marissa Mayer Her Yahoo Çalışanına İphone Vermek İstiyor

Geçtiğimiz günlerde Yahoo'nun yeni CEO'su olarak göreve başlayan Marissa Mayer Yahoo'da bulunan her çalışana bir iPhone hediye etmek istiyor.

22.08.2012 17:30

Emre Çetinkaya - - Geçtiğimiz günlerde Yahoo'da CEO görevine getirilen Marissa Mayer, şirketin kötü gidişine dur demek için çalışmalarına devam ediyor. Yahoo'nun başına geçtiğinden beri bir çok yenilik getiren Marissa Mayer geçtiğimiz günlerde Yahoo çalışanlarının kafeteryadaki yemekleri ücretsiz hale getirmiş çalışanlardan olumlu tepkiler almıştı. Şimdi ise yeni bir yenilik ile karşımıza çıkan Marissa Mayer şimdi de Yahoo'da bulunan her çalışana bir iPhone hediye etmek istiyor.

Yahoo'nun başına geçtiği günden bu yana ilk olarak çalışanların motivasyonunu yükseltmek için çalışmalara başlayan ve bu çalışmaları sürdüren Marissa Mayer'ın tüm şirkete iPhone hediye etmeyi düşünmesi çalışanların moral seviyesini bir hayli arttıracak gibi gözüküyor. Bir de yakın zamanda çıkacak olan iPhone 5 hediye ederse çalışanların moralleri tavan yapacaktır.

Böyle bir düşünce için oldukça sağlam bir kaynağın gerektiği ve zor günler geçiren Yahoo'nun bu parayı karşılarken sıkıntı yaşayacağı aşikar. Öte yandan söz konusu parayı kasasından karşılayacak olan Yahoo'nun bu çalışmaların meyvesini alıp almayacağı ise merak konusu.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Marissa Mayer Her Yahoo Çalışanına İphone Vermek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement