Micromax Canvas Turbo Resmi Olarak Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Micromax Canvas Turbo Resmi Olarak Duyuruldu

Micromax Canvas Turbo Resmi Olarak Duyuruldu

Yerel pazarında hızla büyüyen Micromax, yeni amiral gemisi Canvas Turbo'yu resmi olarak duyurdu.

25.10.2013 18:59

Furkan Yaldız - - Hindistan merkezli akıllı telefon üreticisi Micromax, geçtiğimiz günlerde Canvas Turbo adlı amiral gemisi için Wolverine rolüyle tanınan ünlü aktör Hugh Jackman'ı marka elçisi olarak seçmesinden sonra cihazı resmi olarak duyurdu. Canvas Turbo'nun teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse;

Yerel pazarında hızla büyüyen Micromax'in yeni amiral gemisi Canvas Turbo, 5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde IPS CGS (Continuous Grain Silicon) ekrana sahip. Gücünü MediaTek'in 1.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran MT6589T yonga setinden alan cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı sunuyor. Çift SIM kart desteği ile gelen Canvas Turbo'nun arka tarafında, 13 megapiksel çözünürlükte LED flaşlı kamera bulunuyor. Ön tarafında ise, 5 MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Wi-Fi, GPS ve Bluetooth 4.0 gibi bağlantı seçenekleri sunan telefonun bataryası ise 2000 mAh.

Beyaz ve gece mavisi renk seçeneği sunan Micromax Canvas Turbo, 2 6 Ekim tarihinde Hindistan'da satışa sunulacak. Cihazın fiyatı ise 19,990 Hindistan Rupisi. Şık bir tasarıma sahip olan Canvas Turbo'nun resmi sitesi için buraya tıklayın.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Micromax Canvas Turbo Resmi Olarak Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement