Mobil Sistemlerin Öncusu Arvento, Kriptopr İle Anlasti - Son Dakika
Teknoloji

Mobil Sistemlerin Öncusu Arvento, Kriptopr İle Anlasti

Mobil Sistemlerin Öncusu Arvento, Kriptopr İle Anlasti

PR Ve İletişim Danışmanlığı Sektörünün Önde Gelen Kuruluşlarından Biri Olan Kriptopr, 'Mobil Teknoloji' Uzmanı Arvento Mobile Systems'i Müşteri Portföyüne Kattı.

03.12.2010 14:36

Mobil teknolojiler üretmek amacıyla yüzde 100 yerli sermaye ile Türkiye'de kurulan Arvento Mobile Systems, Türkiye'nin önde gelen mühendislerinden oluşan tecrübeli bir ekibe sahip.

Uzun yıllar bu alanda Ar-Ge ve üretim çalışmaları yapmış ve yıllardır birçok projeye imza atmış bir teknoloji şirketi olan Arvento, Türkiye'de ve dünyada araç takip sistemleri alanında, yazılımını ve donanımını kendisi üreten ve bunu paket halinde müşterilerine sunan sayılı şirketler arasında bulunuyor.

Teknolojisi ve hizmet kalitesi ile bu şirketler arasında üst sıralara yükselen Arvento, dünya pazarında önemli oyuncular arasında yer alıyor. Dünyaya teknoloji ihraç eden bir Türk markası olma amacıyla çalışan Arvento, bugün itibari ile ürünlerini 15 ülkeye ihraç ediyor.

Kriptopr, Arvento Mobile Systems'in yanı sıra Türk Telekom, TUSKON, Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği, İSDER, İMDER, GARMİN, PROVUS, RodiMood, Latek Lojistik, İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), Temesist Raf, Akfel, Cantek, Enerco Enerji, Verusa, Makine Tanıtım Grubu, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri, Alamarka, TURKVEN, URTİM, ÖNAY Garden Recidance'a PR hizmeti sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Mobil Sistemlerin Öncusu Arvento, Kriptopr İle Anlasti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement