Nsa, İsrail Başbakanı ve Unıcef'i de Hedef Almış - Son Dakika
Teknoloji

Nsa, İsrail Başbakanı ve Unıcef'i de Hedef Almış

Nsa, İsrail Başbakanı ve Unıcef\'i de Hedef Almış

Tüm dünya ülkelerini gizlice takip eden ve hatta Almanya başbakanı Merkel'in telefonlarını dinleyen NSA kısa süre sonra mevcut Amerikan hükümetinin başına...

21.12.2013 12:59

Burçin Aygün - - Eski CIA ajanı Edward Snowden'in ortaya çıkarttığı dünya çapında gerçekleştirilen dijital bilgi takipçiliği Amerikan hükümetinin başını ağrıtmaya devam ediyor. The Guardian, Der Spiegel ve The New York Times adlı gazetelerin verdiği bilgilere göre NSA, İngiliz Hükümeti İletişim Merkez ve Ulusal Güvenlik Bölümü, Alman Hükümet binaları, birden fazla yardım organizasyonu ve İsrail'in başbakanını gizlice dinlemiş!

Bu isimler arasında özellikle dikkat çekenler Birleşmiş Milletler'in çocuklar için kurduğu yardım kuruluşu olan UNICEF ve 2009 senesinde daimi olarak bilgilerine erişilen İsrail başbakanı Ehud Olmert olarak gözüküyor. Öte yandan gazetelerdeki bilgilere göre Avrupa Birliği'nin farklı mecraları, Batı Afrika Eyaletleri Ekonomik Birliği de habersiz izlenen kurumlar olmuş. Tüm bu olayların neticesinde Avrupalı ülkeler ve hatta bizzat Amerikan kuruluşları, Obama hükümeti ile kanlı bıçaklı hale gelebilir.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Nsa, İsrail Başbakanı ve Unıcef'i de Hedef Almış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement