Phabletler Geleceğin Telefonları Olacak" - Son Dakika
Teknoloji

Phabletler Geleceğin Telefonları Olacak"

Phabletler Geleceğin Telefonları Olacak"

Bu sözler eski Microsoft Başkan yardımcısı Steven Sinofsky'e ait.

29.12.2013 13:59

Emre Çetinkaya - - Samsung'un yaklaşık iki yıl önce duyurmuş olduğu Galaxy Note cihazıyla hayatımıza soktuğu phablet cihazlar şu anda günümüzün en çok tercih edilen mobil cihazlarından birisi haline geldi. Hem tablet hem de akıllı telefon olarak tanımlanabilecek olan phabletler hakkında kimi ilerleyen zamanlarda biteceği görüşündeyken kimisi böyle düşünmüyor. Böyle düşünmeyenler arasında eski Microsoft Başkan yardımcısı Steven Sinofsky de bulunuyor.

Geçtiğimiz gün phabletler hakkında bir takım açıklamalarda bulunan Steven Sinofsky, 2014 yılında da phablet trendinin süreceğini söylerken tüketicilerin ilerleyen yıllarda phabletlere olan ilgisinin artacağına inandığını belirtti.

Öte yandan akıllı telefon üreticilerinin phablet cihazları görmezden gelmelerinin iyi olmayacağını söyleyen Sinofsky, ilerleyen yıllarda bazı ülkelerde tamamen phablet modellerin görülebileceğini de sözlerine ekledi.

Bunun yanında şu anda birçok akıllı telefon üreticisi phablet cihazlar üzerinde çalışıyor. Son olarak Apple'ın da büyük ekranlı bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Peki siz ileride bir phablet cihaz kullanmayı düşünür müydünüz?

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Phabletler Geleceğin Telefonları Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement