Sıkılarak Kullandığımız 10 Yazılım! - Son Dakika
Teknoloji

Sıkılarak Kullandığımız 10 Yazılım!

Sıkılarak Kullandığımız 10 Yazılım!

Bu 10 yazılımı sevmesek de kullanmaktan vazgeçemiyoruz. İşte o 10 yazılım ve sinir bozan yanları...

28.05.2012 12:00

Her gün bilgisayarımızın başında uğraştığımız birçok sorun var ve bunların çoğu yazılımlarla ilgili. Chrome'un kilitlenmesi, Microsoft Office'de aradığımız özelliği bulamamak, iTunes'un eşitleme sorunları gibi. Bu sorunlara katlanmamızın nedeni ise iyi bir alternatiflerinin mevcut olmaması. İşte bazılarımızın canını sıkan, ancak vazgeçemediğimiz 10 yazılım:

1. Microsoft Office: Analist Jamie Lendino'ya göre Office'in tek sorunu "şişkin" olması değil: "Microsoft her yeni sürümde her şey farklı bir yere taşıyor. Dolayısıyla yükselttiğinizde önemli özelliklerin nereye gittiğini bilmiyorsunuz."

2. Internet Explorer: IE'nin Chrome, Firefox gibi tarayıcılar kadar iyi çalışmadığı düşünen kullanıcı sayısı oldukça çok. Yazılım analisti Duffy, "mutlu kullanıcı, web tarayıcısını seçebilen bir çalışandır" diyor.

3. Mozilla Firefox: Çevrimiçi üretici Whitney Reynolds, tarayıcıyı şöyle açıklıyor: "Bir zamanlar çok hızlı ve eğlenceliydi ve IE için harika bir alternatifti. Ama şimdi şişti ve çok fazla bellek tüketiyor. Mantıksal olarak Chrome'a geçmek gerekir, ancak yıllarca birincil tarayıcım olarak Firefox kullandıktan sonra değişim zor."

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Sıkılarak Kullandığımız 10 Yazılım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement