Tasarımcılar Bayılacak: Logitech Craft - Son Dakika
Teknoloji

Tasarımcılar Bayılacak: Logitech Craft

Tasarımcılar Bayılacak: Logitech Craft

Logitech video düzenleme, web ve grafik tasarımı ile ilgilenenlerin oldukça hoşuna gidecek kablosuz klavye modelini tanıttı.

02.09.2017 09:10

Logitech video düzenleme, web ve grafik tasarımı ile ilgilenenlerin oldukça hoşuna gidecek kablosuz klavye modelini . Logitech Craft, üst sol tarafında yer alan yaratıcı giriş kadranı sayesinde, Adobe Creative Suite, Microsoft Office ve diğer uygulamalarda işinizi kolaylaştıracak.

Logitech Craft kablosuz klavye özellikleri

Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC veya Adobe Premiere Pro CC ya da Word, Excel, PowerPoint gibi popüler uygulamalarda kaydırma, döndürme, tıklama ve çok daha fazlasını yapmanızı kolaylaştıracak olan kadran, ayrıca Spotify"da şarkı atlatma işlevi sunabiliyor.

Logitech Options adlı yazılım sayesinde çevirme ve tıklamama özelliklerinin hangi uygulamada ne yapacağını ayarlayabildiğiniz klavye için yakın zamanda bir yazılım geliştirme kiti (SDK) de sağlanacak.

Tasarımcılar Bayılacak: Logitech Craft

Konforlu kullanım için tasarlandığına vurgu yapılan Logitech Craft"ın her bir tuşunun verimlilik, kararlılık ve hassasiyet için geliştirildiği ifade ediliyor. Bluetooth LE sayesinde Windows veya Mac olsa bile üç farklı cihazda anında geçiş yapabiliyorsunuz. Akıllı aydınlatma özelliğiyse oda ışığına ve ellerinize göre ayarlanıyor. Ürünün MX Master serisi fareler veya yeni MX Sound PC Bluetooth hoparlör gibi Logitech MX serisi ürünlerle uyum içinde çalışabildiğini de belirtelim.

Ekim ayında piyasaya sürüleceği ifade edilen Logitech Craft, 200 dolar fiyata sahip olacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Tasarımcılar Bayılacak: Logitech Craft - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement