The Legend Of Conan'ın Çekimleri Yakında Başlıyor - Son Dakika
Teknoloji

The Legend Of Conan'ın Çekimleri Yakında Başlıyor

The Legend Of Conan\'ın Çekimleri Yakında Başlıyor

Eski seriler bir bir canlanmaya devam ediyor.

15.03.2015 20:17
Mahmut Saral - -

Arnold Schwarzenegger, merakla beklenen Terminator serisinin yeni üyesi Genisys'in promosyon çalışmalarını tamamladıktan sonra Conan serisine geri dönecek. İki seri de Schwarzenegger'ın kariyerinde büyük önem taşıyor ve iki seriye de yeni filmlerin gelecek olması sinemaseverleri heyecanlandırıyor.


Bilim kurgu serisinin şimdilik en yeni halkası olan Terminator: Genisys, Temmuz ayında vizyonda yerini alacak. Seride yeni bir sayfa açması beklenen bu film, daha önce izlediğimiz birçok sahnenin bu kez alternatif devamlarından oluşan görüntüleri sunacak. Örneğin, 1984'teki filmde ilk kez görünen Terminator, bu kez Punk gençlerle değil, dış görünüş olarak yaşlanmaya başlayan başka bir Terminator ile, yani Arnold ile kapışacak. Filmde birçok sürprizin olduğunu belirten Schwarzenegger, bir süre önce verdiği röportajda, önümüzdeki yıl da bu Terminator filminin devamı için çalışacaklarını bildirmişti.


Ve gelelim Conan'a. Conan serisi de üzerinde yıllardır konuşulan, ancak net adımların atılamadığı bir seriydi. Nihayet son dönemde çalışmalar hızlandı ve The Legend of Conan hakkında sevindirici haberler almaya başladık. MovieWeb'te yer alan habere göre Schwarzenegger, Terminator: Genisys'in ardından, önümüzdeki Sonbahar aylarından itibaren yeni Conan filminin çekimlerine başlayacak. Filmin senaryosunu, merakla beklenen Furious 7 (Hızlı ve Öfkeli 7) filminin senaryosunu da yazan ve yapımcı olarak da kadroda yer alan Chris Morgan hazırlıyor.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Legend Of Conan'ın Çekimleri Yakında Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement