The Sense Of An Ending Uyarlaması Yolda - Son Dakika
Teknoloji

The Sense Of An Ending Uyarlaması Yolda

The Sense Of An Ending Uyarlaması Yolda

Yazar Julian Barnes'in son dönemlerde çok satan kitabı The Sense of an Ending adlı kitabı beyazperdeye uyarlanıyor.

25.09.2015 16:46

charlotte rampling turkish player

Yazar Julian Barnes'in son dönemlerde çok satan kitabı The Sense of an Ending adlı kitabı beyazperdeye uyarlanıyor. Ülkemizde de kitabın okuyucu kitlesi oldukça yüksek. Nitekim kitap ülkemiz 2011 yılında severleriyle buluşmuştur.

Filmin başrollerinde ise birbirinden sağlam isimler yer almaktadır. Bunlar arasında en çok dikkatimizi çeken filmin başrol oyuncuları oldu. Filmin başrollerinde Jim Broadbent, Emily Mortimer ve Charlotte Rampling gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ritesh Batra yer alıyor. Bildiğiniz üzere Batra 2013 yılında ilk uzun metraj filmi olan The Lunchbox ile sinemaseverlerin dikkatini çekebilmeyi başarmıştır. Bu sefer yeni projesi olacak olan The Sense of an Ending adlı filmin hakları ise CBS tarafından satın alınmıştır.

Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Downtown Abbey'den tanıdığımız Michelle Dockery ve Skins'den Freya Mavor, Billy Howle ve Joe Alywn gibi isimlerin de yer aldığını ekleyebiliriz. Filmle igili diğer gelişmeleri önümüzdeki günlerde sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Sense Of An Ending Uyarlaması Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement